Kamerstuk 33543-2

Brief met verzoek van het lid Taverne c.s. om dit verdrag voor uitdrukkelijke goedkeuring aan de Kamer voor te leggen

Dossier: Goedkeuring van het op 15 oktober 2012 tot stand gekomen Protocol tot wijziging van het Verdrag van 31 maart 1965 betreffende de instelling en het statuut van een Benelux-Gerechtshof (Trb. 2013, 12)


Nr. 2 BRIEF VAN HET LID TAVERNE C.S.

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 12 maart 2013

Overeenkomstig artikel 127 van het Reglement van Orde van de Tweede Kamer der Staten-Generaal, verzoeken onderstaande leden van de Tweede Kamer der Staten-Generaal hierbij om het Protocol tot wijziging van het Verdrag betreffende de instelling en het statuut van een Benelux-Gerechtshof; Luxemburg 15 oktober 2012 voor uitdrukkelijke goedkeuring aan de Kamer voor te leggen.

Taverne Oosten, van Azmani Berckmoes-Duijndam Boer, de Bosman Broeke, ten Burg, van der Caluwé, de Remco Dijkstra Dijkhoff Duisenberg Elias Harbers Houwers Huizing Leegte Liefde, de Linde, van der Litjens Lodders Lucas Anne Mulder Neppérus Nieuwenhuizen-Wijbenga, van Potters Rutte, A.C.L. Schut-Welkzijn Steur, van der Straus Tellegen Veen, van Venrooy-van Ark Verheijen Aukje Vries, de Visser Vuijk Wout, van ’t Ziengs Zijlstra