Stemming

Amendement van het lid Dezentjé Hamming-Bluemink c.s. over ouders die onder toezicht zijn gesteld en derhalve geen gastouder mogen zijn

100,0 %
0,0 %


PVV

D66

VVD

CDA

Verdonk

CU

GL

PvdD

PvdA

SP

SGP


31 874
Wijziging van de Wet kinderopvang in verband met een herziening van het stelsel van gastouderopvang

nr. 31
AMENDEMENT VAN HET LID DEZENTJÉ HAMMING-BLUEMINK C.S.

Ontvangen 2 juni 2009

De ondergetekende stelt het volgende amendement voor:

In artikel I, onderdeel A, wordt in artikel 1, eerste lid, in de begripsbepaling van «gastouder» na «die gastouderopvang biedt» ingevoegd: , met uitzondering van natuurlijke personen van wie een of meer kinderen op bij algemene maatregel van bestuur aan te wijzen gronden onderworpen zijn aan ondertoezichtstelling of voorlopige ondertoezichtstelling als bedoeld in artikel 254, onderscheidenlijk artikel 255, van Boek 1 van het Burgerlijk Wetboek, en.

Toelichting

Dit amendement regelt dat ouders van wie kinderen onder toezicht of voorlopig toezicht zijn gesteld (OTS), voor de duur daarvan geen gastouders mogen zijn in de zin van de Wet kinderopvang.

Dezentjé Hamming

Kraneveldt

Sterk

Anker

Van Gent

Koşer Kaya

Langkamp


Amendement van het lid Dezentjé Hamming-Bluemink c.s. over ouders die onder toezicht zijn gesteld en derhalve geen gastouder mogen zijn

2009-06-02
Dossier: 31874
Indiener(s): Ed Anker (CU), Ineke van Gent (GL), Margot Kraneveldt (PvdA), Mirjam Sterk (CDA), Fatma Koşer Kaya (D66), Marianne Langkamp (SP), Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink (VVD)
Onderwerpen: organisatie en beleid werk
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-31874-31.html