Kamerstuk 32165-9

Adviesaanvraag aan de Stichting van de Arbeid inzake de mogelijkheid van pensioenopbouw bij loondispensatie

Dossier: Tijdelijke regels voor een pilot ter bevordering van de participatie van personen met een arbeidsbeperking met behulp van loondispensatie (Tijdelijke wet pilot loondispensatie)

Gepubliceerd: 29 december 2009
Indiener(s): Piet Hein Donner (minister sociale zaken en werkgelegenheid) (CDA), Jetta Klijnsma (staatssecretaris sociale zaken en werkgelegenheid) (PvdA)
Onderwerpen: financiƫn inkomensbeleid organisatie en beleid werk werkgelegenheid zorg en gezondheid
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32165-9.html
ID: 32165-9

32 165
Tijdelijke regels voor een pilot ter bevordering van de participatie van personen met een arbeidsbeperking met behulp van loondispensatie (Tijdelijke wet pilot loondispensatie)

nr. 9
BRIEF VAN DE MINISTER EN STAATSSECRETARIS VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 29 december 2009

Conform uw verzoek om nadere informatie (32165/2009D59591) inzake Tijdelijke wet pilot loondispensatie wil ik uw Kamer informeren over de inhoud van de adviesaanvraag aan de Stichting van de Arbeid (STAR) inzake de pensioenopbouw bij loondispensatie en de mogelijkheden daartoe, alsmede de stand van zaken ten aanzien van de adviesaanvraag. In de bijgevoegde adviesaanvraag is verzocht om het advies medio april 2010 aan mij te doen toekomen1. Uiteraard zult u na ontvangst van het advies zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gesteld.

Tevens wil ik u hierbij berichten dat UWV, zoals ik de Kamer heb toegezegd in het Algemeen Overleg van 18 november, contact heeft gehad met de Amsterdamse Initiatiefgroep. Tijdens het gesprek stond de toekomstige samenwerking centraal en zijn afspraken gemaakt over het wederzijds informeren over ontwikkelingen.

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

J. P. H. Donner

De staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

J. Klijnsma


XNoot
1

Ter inzage gelegd bij het Centraal Informatiepunt Tweede Kamer.