Kamerstuk 32216-7

Procedure kamerbehandeling Wet Kilometerprijs en brief over prijsbeleid in planstudies

Dossier: Regels voor het in rekening brengen van een gebruiksafhankelijke prijs voor het rijden met een motorrijtuig (Wet kilometerprijs)

Gepubliceerd: 12 januari 2010
Indiener(s): Camiel Eurlings (minister verkeer en waterstaat) (CDA)
Onderwerpen: belasting financiƫn verkeer weg
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32216-7.html
ID: 32216-7

32 216
Regels voor het in rekening brengen van een gebruiksafhankelijke prijs voor het rijden met een motorrijtuig (Wet kilometerprijs)

nr. 7
BRIEF VAN DE MINISTER VAN VERKEER EN WATERSTAAT

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 12 januari 2010

De vaste commissie voor Verkeer en Waterstaat heeft mij verzocht de brief over kilometerprijs en planstudies vóór 12 januari 2010 aan uw Kamer te doen toekomen (32 216/2009D59175).

Het is voor mij helaas niet mogelijk om de brief voor de u gevraagde datum te sturen, omdat het kabinet nog in de fase van oordeelsvorming zit. Mijn verwachting is dat het kabinet binnenkort tot definitieve besluitvorming zal komen, waarna ik uw Kamer vanzelfsprekend zo snel mogelijk zal informeren.

Ik ben graag bereid, zoals de vaste commissie voor Verkeer en Waterstaat heeft verzocht, voorafgaand aan de behandeling van het Wetsvoorstel kilometerprijs een technische briefing inzake het wetsvoorstel te organiseren voor de leden van de vaste commissie voor Verkeer en Waterstaat. Ik wil u in overweging geven de briefing zo snel mogelijk te organiseren.

De minister van Verkeer en Waterstaat,

C. M. P. S. Eurlings