Stemming

Amendement van het lid Segers over het vastleggen dat de pakketaanbieder de mogelijkheid biedt om uitsluitend een digitaal programmapakket van maximaal 30 televisieprogrammakanalen te ontvangen

18,0 %
82,0 %


PvdD

CDA

50PLUS

SGP

CU

PvdA

SP

VVD

GL

D66

PVV


Nr. 11 AMENDEMENT VAN HET LID SEGERS

Ontvangen 4 juni 2013

De ondergetekende stelt het volgende amendement voor:

I

In artikel I, onderdeel F, wordt aan artikel 6.13 een lid toegevoegd, luidende:

  • 6. In afwijking van het eerste lid biedt de pakketaanbieder de abonnees, bedoeld in het eerste lid, de mogelijkheid om uitsluitend een digitaal programmapakket van ten hoogste dertig televisieprogrammakanalen en een door de pakketaanbieder te bepalen aantal radioprogrammakanalen te ontvangen. Het derde en vierde lid zijn van toepassing. Het vijfde lid is van overeenkomstige toepassing. De programmakanalen worden ongewijzigd doorgegeven.

II

In artikel I, onderdeel H, wordt in artikel 6.14c, tweede lid, de zinsnede «en vierde lid, onderdelen c en d,» vervangen door: en vierde lid, onderdelen c en d, en zesde lid,.

Toelichting

Het wetsvoorstel beoogt de minimale omvang van het standaardprogrammapakket televisie- en radioprogrammakanalen voor te schrijven als garantie dat mensen toegang houden tot een gevarieerd pakket van radioen televisiezenders. Pakketaanbieders bieden in het algemeen een standaardpakket van 50 tot 60 televisiezenders aan.

De indiener van dit amendement beoogt de keuzevrijheid voor digitale televisie te vergroten door vast te leggen dat de pakketaanbieder de abonnees de mogelijkheid biedt om uitsluitend een digitaal programmapakket van maximaal dertig televisieprogrammakanalen en een door de pakketaanbieder te bepalen aantal radioprogrammakanalen te ontvangen.

Segers


Amendement van het lid Segers over het vastleggen dat de pakketaanbieder de mogelijkheid biedt om uitsluitend een digitaal programmapakket van maximaal 30 televisieprogrammakanalen te ontvangen

2013-06-04
Dossier: 33426
Indiener(s): Gert-Jan Segers (CU)
Onderwerpen: cultuur en recreatie media
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-33426-11.html