Stemming

Gewijzigd amendement van het lid Çörüz c.s. ter vervanging van nr. 11 over een evaluatie van de wet herziening gerechtelijke kaart

100,0 %
0,0 %


CDA

PvdA

SP

D66

SGP

CU

PvdD

PVV

GL

VVD


Nr. 15 GEWIJZIGD AMENDEMENT VAN HET LID ÇÖRÜZ C.S. TER VERVANGING VAN DAT GEDRUKT ONDER NR. 11

Ontvangen 30 november 2011

De ondergetekenden stellen het volgende amendement voor:

Na artikel CXLIVa wordt een artikel ingevoegd, luidende:

ARTIKEL CXLIVb

  • 1. Onze Minister van Veiligheid en Justitie zendt binnen vijf jaar na inwerkingtreding van deze wet aan de Staten-Generaal een verslag over de doeltreffendheid en de effecten van deze wet in de praktijk.

  • 2. In afwijking van het eerste lid zendt Onze Minister van Veiligheid en Justitie binnen drie jaar na inwerkingtreding van deze wet aan de Staten-Generaal een verslag over de doeltreffendheid en de effecten van deze wet in de praktijk in het arrondissement Oost-Nederland.

Toelichting

Gezien de samenhang van onderhavig wetsvoorstel en wetsvoorstellen inzake de nieuwe Politiewet (30 880 en 32 822) beoogt dit amendement, mocht het amendement Çörüz bij Vaststelling van een nieuwe Politiewet (30 880) worden aangenomen, de evaluatiebepalingen van deze wetsvoorstellen in overeenstemming te brengen.

Dit amendement beoogt daarom dat de evaluatie van de werking van deze wet na vijf jaar plaatsvindt en dat de evaluatie van de werking van deze wet in het arrondissement Oost-Nederland reeds na drie jaar plaatsvindt.

Çörüz

Van der Steur

Helder


Gewijzigd amendement van het lid Çörüz c.s. ter vervanging van nr. 11 over een evaluatie van de wet herziening gerechtelijke kaart

2011-11-30
Dossier: 32891
Indiener(s): Coşkun Çörüz (CDA), Ard van der Steur (VVD), Lilian Helder (PVV)
Onderwerpen: recht rechtspraak
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32891-15.html