Kamerstuk 36200-VII-55

Voorhang ontwerp Subsidieregeling Stichting CAOP 2023

Dossier: Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (VII) voor het jaar 2023

Gepubliceerd: 7 november 2022
Indiener(s): Hanke Bruins Slot (minister binnenlandse zaken en koninkrijksrelaties) (CDA)
Onderwerpen: begroting financiƫn
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-36200-VII-55.html
ID: 36200-VII-55

Nr. 55 BRIEF VAN DE MINISTER VAN BINNENLANDSE ZAKEN EN KONINKRIJKSRELATIES

Ter griffie van de Tweede Kamer der Staten-Generaal ontvangen op 7 november 2022.

De wens om over de voorgenomen voordracht voor de vast te stellen ministeriële regeling nadere inlichtingen te ontvangen kan door of namens de Kamer of door ten minste dertig leden van de Kamer te kennen worden gegeven uiterlijk op 7 december 2022.

De voordracht voor de vast te stellen ministeriële regeling kan niet eerder worden gedaan dan op 8 december 2022 dan wel binnen veertien dagen na het verstrekken van de in de vorige volzin bedoelde inlichtingen.

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 7 november 2022

Hierbij bied ik u aan de ontwerpregeling van de Subsidieregeling Stichting CAOP 2023. Voor de inhoud van de ontwerpregeling verwijs ik u naar de ontwerptoelichting.

De voorlegging geschiedt in het kader van de wettelijk voorgeschreven voorhangprocedure van artikel 4.10, zesde lid, van de Comptabiliteitswet 2016 en biedt uw Kamer de mogelijkheid zich uit te spreken over de ontwerpregeling voordat hij zal worden vastgesteld.

Op grond van de aangehaalde bepalingen geschiedt de vaststelling van de ontwerpregeling niet eerder dan 30 dagen nadat de ontwerpregeling aan Tweede Kamer der Staten-Generaal is overgelegd. Op grond van aanwijzing 2.38 van de Aanwijzingen voor de regelgeving wordt deze termijn in verband met het herfstreces van uw Kamer verlengd tot 25 november 2022.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, H.G.J. Bruins Slot