Gepubliceerd: 18 juni 2010
Indiener(s): Maria van der Hoeven (minister economische zaken) (CDA), Hirsch Ballin
Onderwerpen: burgerlijk recht recht
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32422-4.html
ID: 32422-4

Nr. 4 NADER RAPPORT 1

Het advies van de Raad van State wordt niet openbaar gemaakt, omdat het zonder meer instemmend luidt / uitsluitend opmerkingen van redactionele aard bevat (artikel 25a, vierde lid, onderdeel b, van de Wet op de Raad van State)

Hieronder is opgenomen het nader rapport d.d. 11 juni 2010, aangeboden aan de Koningin door de minister van Justitie, mede namens de minister van Economische Zaken.

Blijkens de mededeling van de Directeur van Uw kabinet van 25 maart 2010, nr. 10.000801, machtigde Uwe Majesteit de Raad van State zijn advies inzake het bovenvermelde voorstel van wet rechtstreeks aan mij te doen toekomen. Dit advies, gedateerd 28 april 2010, nr. W03.10.0095/II, bied ik U hierbij aan.

Het ontwerp geeft de Raad van State geen aanleiding tot het maken van inhoudelijke opmerkingen. De redactionele opmerkingen zijn in het voorstel van wet en de bijbehorende memorie van toelichting verwerkt. Voorts is van de gelegenheid gebruik gemaakt om de toelichting op een enkel punt te actualiseren.

Ik moge U, mede namens mijn ambtgenote van Economische Zaken, verzoeken het hierbij gevoegde gewijzigde voorstel van wet en de gewijzigde memorie van toelichting aan de Tweede Kamer der Staten-Generaal te zenden.

De minister van Justitie,

E. M. H. Hirsch Ballin