Kamerstuk 32123-XII-53

Gezamenlijk Werkprogramma 2010 van de RVW, de VROM-raad en de RLG

Dossier: Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Verkeer en Waterstaat (XII) voor het jaar 2010

Gepubliceerd: 5 juli 2010
Indiener(s): Tineke Huizinga (minister volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieubeheer) (CU), Gerda Verburg (minister landbouw, natuur en voedselkwaliteit) (CDA), Camiel Eurlings (minister verkeer en waterstaat) (CDA)
Onderwerpen: begroting financiƫn
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32123-XII-53.html
ID: 32123-XII-53

Nr. 53 BRIEF VAN DE MINISTERS VAN VERKEER EN WATERSTAAT, VAN VOLKSHUISVESTING, RUIMTELIJKE ORDENING EN MILIEUBEHEER EN VAN LANDBOUW, NATUUR EN VOEDSELKWALITEIT

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 5 juli 2010

Hierbij bieden wij u het gezamenlijk werkprogramma 2010 aan van de Raad voor Verkeer en Waterstaat, de VROM-raad en de Raad voor het landelijk gebied.1

Vanuit de behoefte om te komen tot een meer integrale advisering over belangrijke vraagstukken rond leefomgeving en infrastructuur hebben de raden een gezamenlijk werkplan opgesteld en zullen de raden in 2010 nauw samenwerken.

De adviesraden beogen met de in 2010 op te starten adviezen een bijdrage te leveren aan het formatieproces en/of het volgende kabinet te adviseren. Naast de nieuw op te starten adviezen zullen de raden in 2010 een aantal adviezen uit hun werkprogramma’s voor 2009 afronden en nazorg verlenen aan de adviezen die in 2009 zijn uitgebracht.

De minister van Verkeer en Waterstaat,

C. M. P. S. Eurlings

De minister van Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer,

J. C. Huizinga-Heringa

De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit,

G. Verburg