Kamerstuk 36200-VI-11

Overzicht brieven voor de begroting Justitie en Veiligheid (Kamerstuk 36200-VI)

Dossier: Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Justitie en Veiligheid (VI) voor het jaar 2023

Gepubliceerd: 24 oktober 2022
Indiener(s): Eric van der Burg (staatssecretaris justitie en veiligheid) (VVD), Dilan Yeşilgöz-Zegerius (minister justitie en veiligheid) (VVD)
Onderwerpen: begroting financiën
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-36200-VI-11.html
ID: 36200-VI-11

Nr. 11 BRIEF VAN DE MINISTERS VAN JUSTITIE EN VEILIGHEID EN VOOR RECHTSBESCHERMING EN DE STAATSSECRETARIS VAN JUSTITIE EN VEILIGHEID

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 24 oktober 2022

Naar aanleiding van het verzoek van de vaste commissie voor Justitie en Veiligheid van 13 oktober 2022, ontvangt u hierbij de planning van het Ministerie van Justitie en Veiligheid voor de brieven waarvan het de planning is deze nog voor de begrotingsbehandeling van 15–17 november te verzenden. Voor de brieven rondom Asiel en Migratie geldt dat het een overzicht betreft van brieven voorafgaand aan het WGO op 7 november.

In de bijlage treft uw Kamer het gevraagde overzicht aan. Ondanks dat de periode waar het overzicht relatief kort is, is het evengoed een indicatief overzicht. Een deel van de brieven die voorzien zijn voor de begroting worden mogelijk toch later verstuurd (door interne of externe vertraging) en andersom kan het zijn dat naar aanleiding van de actualiteit, verzoeken van uw Kamer of externe rapporten nog extra brieven worden verzonden die niet op dit overzicht staan.

Wij hopen dat wij u hiermee voldoende hebben geïnformeerd.

De Minister van Justitie en Veiligheid, D. Yeşilgöz-Zegerius

De Minister voor Rechtsbescherming, F.M. Weerwind

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid, E. van der Burg