Kamerstuk 34300-XVI-14

Reactie verzoek commissie inzake aanleveren suggesties conceptwerkplannen GR en RVS

Dossier: Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (XVI) voor het jaar 2016

Gepubliceerd: 29 oktober 2015
Indiener(s): Edith Schippers (minister volksgezondheid, welzijn en sport) (VVD)
Onderwerpen: begroting financiƫn
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34300-XVI-14.html
ID: 34300-XVI-14

Nr. 14 BRIEF VAN DE MINISTER VAN VOLKSGEZONDHEID, WELZIJN EN SPORT

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 29 oktober 2015

Met mijn brief van 1 september 2015 met Kamerstuk 34 000 XVI, nr. 118 heb ik uw kamer van 15 organisaties de hoofdlijnen van de conceptwerkplannen 2016 toegezonden. U hebt met uw brief van 10 september gereageerd. Ik heb uw suggesties voor het werkplan voor de Raad voor de Volksgezondheid & Samenleving meegegeven aan deze organisatie.

Voorts vraagt u mij of de overige conceptwerkplannen eveneens op enig moment worden opgesteld voor het aandragen van suggesties.

Ik heb met mijn brief van 1 september u de gelegenheid gegeven om op de hoofdlijnen van de conceptwerkplannen van de 15 organisaties te reageren.

Mocht u nog reacties hebben op de eerder toegezonden hoofdlijnen van de conceptwerkplannen dan verzoek ik u deze per ommegaande aan mij toe te zenden, dan kan ik deze doorgeleiden naar de organisaties. Daarbij merk ik op dat er wettelijke termijnen bestaan voor het toezenden van de definitieve werkplannen. Voor enkele organisaties is de termijn gesteld op 1 oktober.

De Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, E.I. Schippers