Kamerstuk 34271-8

Brief bij tweede nota van wijziging inzake Wijziging van de Telecommunicatiewet in verband met de versterking van de positie van abonnees bij netwerkstoringen, het wegnemen van overstapdrempels voor kleinzakelijke abonnees, de verbetering van de continuïteit van uitzendingen vanaf antenne-opstelpunten voor omroep, alsmede ter versterking van de samenhang en het beleid op het terrein van elektronische communicatie (versterking telecommunicatiebeleid)

Dossier: Wijziging van de Telecommunicatiewet in verband met de versterking van de positie van abonnees bij netwerkstoringen, het wegnemen van overstapdrempels voor kleinzakelijke abonnees, de verbetering van de continuïteit van uitzendingen vanaf antenne-opstelpunten voor omroep, alsmede ter versterking van de samenhang en het beleid op het terrein van elektronische communicatie (versterking telecommunicatiebeleid)

Gepubliceerd: 8 januari 2016
Indiener(s): Henk Kamp (minister economische zaken) (VVD)
Onderwerpen: economie ict
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34271-8.html
ID: 34271-8
Origineel: 34271-2

Nr. 8 BRIEF VAN DE MINISTER VAN ECONOMISCHE ZAKEN

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 8 januari 2016

Hierbij bied ik uw Kamer een nota van wijziging inzake het bovenvermelde voorstel aan (Kamerstuk 34 271, nr. 9).

Deze nota van wijziging bevat een wijziging van een samenloopbepaling die verband houdt met het wetsvoorstel tot wijziging van de Telecommunicatiewet in verband met de implementatie van richtlijn 2014/30/EU en richtlijn 2014/53/EU (Kamerstuk 34 260).

Bij nota van wijziging (Kamerstuk 34 260, nr. 7) is het wetsvoorstel tot wijziging van de Telecommunicatiewet in verband met de implementatie van richtlijn 2014/30/EU en richtlijn 2014/53/EU op technische aspecten gewijzigd. Dit wetsvoorstel is eerder bij uw Kamer ingediend dan het wetsvoorstel versterking telecommunicatiebeleid. Het wetsvoorstel versterking telecommunicatiebeleid regelt derhalve de samenloop tussen beide wetsvoorstellen. De betrokken samenloopbepaling (artikel VIII van het wetsvoorstel versterking telecommunicatiebeleid) wordt hierbij aangepast aan voornoemde nota van wijziging.

De Minister van Economische Zaken, H.G.J. Kamp