Kamerstuk 34000-XV-6

Toelichting bij verslag houdende een lijst van vragen en antwoorden inzake vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2015

Dossier: Vaststelling van de begrotingsstaten van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (XV) voor het jaar 2015

Gepubliceerd: 11 november 2014
Indiener(s): Jetta Klijnsma (staatssecretaris sociale zaken en werkgelegenheid) (PvdA), Lodewijk Asscher (viceminister-president , minister sociale zaken en werkgelegenheid) (PvdA)
Onderwerpen: begroting financiƫn
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-34000-XV-6.html
ID: 34000-XV-6

Nr. 6 BRIEF VAN DE MINISTER EN STAATSSECRETARIS VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 11 november 2014

Hierbij zenden wij u de antwoorden op de vragen gesteld door de leden van de Vaste Commissie voor Sociale zaken en werkgelegenheid naar aanleiding van de begroting 2015 van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Tijdens het AO Arbeidsomstandigheden op 30 oktober jl. heeft de Minister van SZW toegezegd de Tweede Kamer – indien mogelijk via de beantwoording van de schriftelijke begrotingsvragen – te informeren over de inzet van de Inspectie SZW op het onderwerp discriminatie en de ingezette handhaving in de pakketdienstensector. Voor de vraag over de inzet van de Inspectie SZW op het onderwerp discriminatie verwijzen wij naar antwoord 373 van de schriftelijke vragen. Wat betreft de inzet van de Inspectie SZW in de pakketdienstensector verwijzen wij u naar de bijlage van het document met vragen en antwoorden. Deze is toegevoegd na vraag 373.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, L.F. Asscher

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, J. Klijnsma