Gepubliceerd: 26 augustus 2008
Indiener(s): Ahmed Aboutaleb (staatssecretaris sociale zaken en werkgelegenheid) (PvdA)
Onderwerpen: werk werkgelegenheid
Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-31519-5.html
ID: 31519-5
Origineel: 31519-2

31 519
Wijziging van de Wet werk en bijstand, de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte werkloze werknemers en de Wet inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen in verband met het opnemen van nadere bepalingen met betrekking tot de plicht tot arbeidsinschakeling van een alleenstaande ouder met een kind dat de leeftijd van vijf jaar nog niet heeft bereikt (Wet verbetering arbeidsmarktpositie alleenstaande ouders)

nr. 5
NOTA VAN WIJZIGING

Ontvangen 19 augustus 2008

Het voorstel van wet wordt als volgt gewijzigd:

A

In het in artikel I, onderdeel D, voorgestelde artikel 9a, negende lid, aanhef en onderdeel a, tiende lid en elfde lid, wordt «Wet ontheffing arbeidsplicht alleenstaande ouders» vervangen door: Wet verbetering arbeidsmarktpositie alleenstaande ouders.

B

In het in artikel II, onderdeel C, voorgestelde artikel 38, negende lid, aanhef en onderdeel a, tiende lid en elfde lid, wordt «Wet ontheffing arbeidsplicht alleenstaande ouders» vervangen door: Wet verbetering arbeidsmarktpositie alleenstaande ouders.

C

In het in artikel III, onderdeel C, voorgestelde artikel 38, negende lid, aanhef en onderdeel a, tiende lid en elfde lid, wordt «Wet ontheffing arbeidsplicht alleenstaande ouders» vervangen door: Wet verbetering arbeidsmarktpositie alleenstaande ouders.

Toelichting

De citeertitel van het wetsvoorstel wordt verkeerd aangehaald in de hierbij aan te passen onderdelen van het wetsvoorstel. Met deze nota van wijziging wordt dit gecorrigeerd.

De staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

A. Aboutaleb