Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

27 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €1090. Gemiddeld €121 per geschenk.
Ontvangen een theaterbon ter waarde van €100,- als dank voor een bijdrage aan een paneldiscussie op het jaarcongres van het Economisch Instituut voor de Bouw.
Bijgewoond een diner op uitnodiging van het Rijksmuseum met de onderhandelaars en ondersteunende staf van de formatie in 2017. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging voor twee personen voor het jaarlijkse Unilever Diner & Concert van het Koninklijk Concertgebouw Orkest. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging voor twee personen voor de premièrevoorstelling "Ode aan de meester" door het Nationaal Ballet. De waarde is onbekend.
Ontvangen 2 kaarten voor een uitvoering van de première operavoorstelling Don Giovanni, Nationale Opera & Ballet te Amsterdam. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de gemeente Rotterdam twee toegangskaarten voor het gala van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Ronald McDonald Kinderfonds twee kaarten voor Ronald McDonald Kinderfonds Gala. De waarde is onbekend.
Ontvangen bij een collegetour in Sittard, georganiseerd door drie middelbare scholen, een glazen vaas. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Nationale Opera en Ballet te Amsterdam twee toegangskaarten voor de première van La Boheme. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de gemeente Den Haag vier toegangskaarten voor de WK-hockey finale wedstrijd ter waarde van €115,- per toegangskaart.
Ontvangen van Arriva een modeltrein. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Stichting Christelijke Pers een cadeaubon ter waarde van € 100,- als dank voor de deelname aan het Trouwberaad.
Ontvangen toegangskaarten voor de finale van het ABN AMRO World Tennis Tournament op 19 februari 2011. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Men at Work TV Produkties het Van Dale Groot woordenboek van de Nederlandse taal ter waarde van € 149,- voor deelname aan het Groot Nederlands Dictee.
Ontvangen na het houden van een lezing voor de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur boekenbonnen ter waarde van €60,--.
Ontvangen dinerbonnen ter waarde van €200,-- voor een spreekbeurt bij "Het expertisecentrum" over privacy.
Ontvangen van Boom uitgevers Amsterdam drie boeken: Montesquieu, over de geest van de wetten (waarde €64,50); Mill over de vrijheid (waarde €18,50) en Pascal Bruckner, Tirannie van het berouw (€23,90), Totale waarde €106,90.
IPO-bestuursdiner. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Gemeente Den Haag een uitnodiging voor het Ondernemers Gala.
Ontvangen van de Gemeente Rotterdam een uitnodiging voor het Philharmonisch Gala te Rotterdam.
"Siemens diner", jaarlijks diner op uitnodiging van de Directie Siemens Nederland NV in kantoor Siemens.
Ontvangen een uitnodiging voor het Siemens galaconcert 2007.
Ontvangen van Veneca Vitaal een galadiner.
Ontvangen van de Stichting Bond Tegen het Vloeken €100,-- voor een bijdrage aan het jubileumboek.
€160,-- voor deelname aan Elsevier congres (geschonken aan kindertehuis Vliet en Burgh te Voorburg)
"Siemens diner", jaarlijks diner op uitnodiging van de Directie Siemens Nederland NV in kantoor Siemens.
IPO-bestuursdiner. De waarde is onbekend.