Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

16 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €876. Gemiddeld €73 per geschenk.
Ontvangen van de gemeente Rotterdam twee toegangskaarten voor North Sea Jazz festival ter waarde van €170,-.
Aangeboden gekregen een hotelovernachting op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort naar aanleiding van de Energieconferentie met een geschatte waarde van €180,-.
Ontvangen van het Rathenau Instituut een boekenbon ter waarde van € 100,-.
Ontvangen van de N.V. Nederlandse Gasunie een jaarabonnement voor het kwaliteitsblad Duurzaam Gebouwd ter waarde van € 119,-.
Ontvangen van het Burgercomité-EU het boek “Manifest aan het volk van Nederland: aanklacht tegen de afschaffing van ons land en de ondermijning van onze democratie” ter waarde van €15,-.
Ontvangen van de Waddenvereniging een visserstrui ter waarde van €72,60.
Ontvangen van Area Reiniging N.V. het boek "Wake Up! Upcycle je regio" ter waarde van €20,-.
Ontvangen van Prodemos het spel Zeteldans ter waarde van €19,95.
Ontvangen van Uitgeverij Parthenon het boek "Piramidesteden, afscheid van het kapitalisme, de wereldwijde armoede en roofbouw op de natuur". De waarde is onbekend.
Ontvangen het boek "Connecting Industries" over duurzaamheid en innovatie in de Noordzeeldelta van Deltalinqs (Rotterdam) ter waarde van €39,50.
Ontvangen van Unilever en World Food het kookboek "A passion for food. Our recipes and stories from around the world". De waarde is onbekend.
Ontvangen 2 Siemens Galaconcertkaarten van Siemens Nederland N.V. De waarde is onbekend.
Ontvangen het boek "Offshore Wind, schone elektriciteit van zee" van de organisaties We@Sea, TKI Wind op Zee, Pondera Consult B.V., Profin Financiële en Assurantieadviseurs, NWEA en Holland Home of Wind Energy ter waarde van €29,95.
Aangeboden gekregen een hotelovernachting op Landgoed Duin & Kruidberg als spreker bij Summit Energie in Santpoort. De waarde is onbekend.
Ontvangen het boek "Erich Salomon & het ideale parlement" van de Stichting Montesquieu ter waarde van €29,95.
Ontvangen van Electrabel het boek "Mauritshuis: Een vorstelijke verzameling" en twee entreebewijzen voor het Mauritshuis met een totale waarde van €80,95.