Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

19 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €725. Gemiddeld €80 per geschenk.
Ontvangen bloemen en sneakers voor deelname aan het verkiezingsdebat over De Slimme Economie op RTLZ. De waarde is onbekend.
Ontvangen royalty voor een artikel in “Pensioen Actualiteiten 2019” ter waarde van €135,19.Dit bedrag is direct uitgekeerd aan het Liliane Fonds.
Ontvangen van gemeente Den Haag twee kaarten voor het Prinsjesdagconcert, inclusief voorafgaande ontvangst. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Gemeente Den Haag een kaart voor het Prinsjesdagconcert in het Zuiderstrand Theater Den Haag. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Stibbe, organisator van een verkiezingsdebat, het boek "Arbeidsrecht, tekst en commentaar" ter waarde €200,-.
Ontvangen van het Mendelcollege na deelname aan debat een Dopper & Rituals pakket. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de heer Houweling en de heer Keulaerds twee boeken "Parlementaire Geschiedenis Wet werk en zekerheid" ter waarde van €156,-.
Ontvangen van de KNVB een kaart voor de voetbalwedstrijd Ajax-PSV. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de burgermeester van Den Haag en het bestuur van het Residentieorkest twee kaarten voor het Prinsjesdagconcert. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Kinderopvangorganisatie Berend Botje een informatiepakket en 3 kinderboeken met een geschatte waarde van €50,-.
Ontvangen van de auteurs Prof. dr. J.M. van Slooten, Mr. dr. I. Zaal en Mr. dr. J.P.H. Zwemmer het boek “Handboek Nieuw Ontslagrecht” ter waarde van €59,-
Ontvangen van het Burgercomité-EU het boek “Manifest aan het volk van Nederland: aanklacht tegen de afschaffing van ons land en de ondermijning van onze democratie” ter waarde van €15,-.
Ontvangen van Area Reiniging N.V. het boek "Wake Up! Upcycle je regio" ter waarde van €20,-.
Ontvangen van Swalef Pensioenjuristen en Academie het boek “Wet versterking bestuur pensioenfondsen” ter waarde van €49,95 (ex btw).
Ontvangen van Swalef Pensioenjuristen en Academie een fles wijn. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Uitgeverij Parthenon het boek "Piramidesteden, afscheid van het kapitalisme, de wereldwijde armoede en roofbouw op de natuur". De waarde is onbekend.
Op uitnodiging van de Vereniging Chinese Horeca Ondernemers deelgenomen aan een banket te Amsterdam ter gelegenheid van het Chinese Nieuwjaar. De waarde is onbekend.
Ontvangen voor een optreden bij de Koning Willem I Kring (KWIK) het boek "Koning Willem I" van Jeroen Koch en 2 flessen wijn. De waarde is respectievelijk €39,90 en onbekend, samen naar verwachting meer dan 50 euro).
Ontvangen van de Gemeente Den Haag 2 kaartjes voor het Prinsjesdagconcert. De waarde is onbekend.