Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

11 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €374. Gemiddeld €46 per geschenk.
Deelgenomen aan het diner pensant ‘Teachers in the Lead’ op uitnodiging van BVMBO. De waarde is onbekend.
Ontvangen een boekenbon ter waarde van €75,- van Descartes College (Universiteit van Utrecht) voor het geven van een gastcollege.
Ontvangen het boek “Bloed en rozen“ van Jacqueline Bel, hoofddocent aan de UVA, ter waarde van €65,-.
Ontvangen van het Burgercomité-EU het boek “Manifest aan het volk van Nederland: aanklacht tegen de afschaffing van ons land en de ondermijning van onze democratie” ter waarde van €15,-.
Ontvangen van Area Reiniging N.V. het boek "Wake Up! Upcycle je regio" ter waarde van €20,-.
Ontvangen van Willemijn Kemp twee boeken met de titel: “De Zandloper. Leiderschap in tijden van transitie" van Willemijn Kemp MMC en drs. Dirma Nagelhout ter waarde van 2 x € 29,95.
Ontvangen van Capgemini het boek “Linkse & Rechtse ICT. Op het snijvlak van ICT, politiek, bestuur en samenleving" van de heer Z. Szabó ter waarde van €19,95.
Ontvangen van Stichting Lezen een BoekStart koffertje. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Uitgeverij Parthenon het boek "Piramidesteden, afscheid van het kapitalisme, de wereldwijde armoede en roofbouw op de natuur". De waarde is onbekend.
Ontvangen een hoodie naar aanleiding van een werkbezoek aan de Haagse Hogeschool ter waarde van ongeveer €50,-.
Ontvangen een fles wijn en €100,- voor het geven van een lezing op de studiedag van het personeel en de schoolleiding van het Revius College te Rotterdam. Het geldbedrag is gestort in de lief&leed-pot van de fractie.