Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

37 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €0. Gemiddeld €0 per geschenk.
Bijgewoond op uitnodiging van de gemeente Rotterdam de 32ste editie van het Philharmonisch Galaconcert in de Doelen (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Bijgewoond op uitnodiging van het Watersnoodmuseum de opening van de tentoonstelling "De veranderende Wereld". De waarde is onbekend.
Deelgenomen op uitnodiging van de Vereniging Bedrijfscollecties Nederland aan een bijeenkomst rond het verzamelen van hedendaagse kunst in het Singer Museum te Laren. De waarde is onbekend.
Bijgewoond de première Introdans danst Leve Larbi- Stadstheater Arnhem (1 kaart). De waarde is onbekend.
Bijgewoond de opening van de tentoonstelling "Alle Rembrandts" op uitnodiging van het Rijksmuseum (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Bijgewoond opening CaDance festival - Premiere W - Samir Calixto (1 kaart). De waarde is onbekend.
Bijgewoond de opening night IFFR - Internationaal Film Festival Rotterdam (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Bijgewoond Eurosonic Noorderslagfestival op uitnodiging van de wethouder Cultuur van de gemeente Groningen op laatste dag. De waarde is onbekend.
Ontvangen 2 kaarten voor de Jaarlijkse Weihnachts-Oratorium van het Nederlands Kamerkoor. De waarde is onbekend.
Ontvangen 2 kaarten voor de première van Cinderella op uitnodiging van de Nationale Opera & Ballet. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het Vrijwilligersontbijt op uitnodiging van de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging voor het Google Vermeer Project van het Mauritshuis. De waarde is onbekend.
Bijgewoond de vergadering van de IPC TaalUnie, aansluitend op de uitreiking van de Prijs der Nederlandse Letteren met aansluitend diner.
Bijgewoond de receptie op de Residentie ter gelegenheid van Koningsdag op uitnodiging van de ambassadeur van het Koninkrijk België.
Deelgenomen aan het Wilddiner op uitnodiging van de Provincie Overijssel. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan de Theatervoorstelling de Première, historische onewomanshow over 100 jaar vrouwen op het Binnenhof (1 kaart). De waarde is onbekend.
Bijgewoond de presentatie van het boek over de zilvercollectie op uitnodiging van Martens-Mulder Stichting (1 kaart). De waarde is onbekend.
Bijgewoond de uitreiking van de Johannes Vermeer Prijs aan violiste Janine Jansen op uitnodiging van het ministerie van OCW (1 kaart). De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan de tentoonstelling Leonardo da Vinci op uitnodiging van het Teylersmuseum (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Bijgewoond op uitnodiging van het Amsterdam Sinfonietta het concert van Liza Ferschtman (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Inauguratieconcert van Lahav Shani als nieuwe chef dirigent op uitnodiging van het Rotterdams Philharmonisch Orkest (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan de feestelijke bijeenkomst om stil te staan bij 10 Jaar De Verbeelding op uitnodiging van het Mondriaan Fonds en het Nederlands Filmfonds (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Bijgewoond de Wereldpremiere van de film THE DISCIPLES - een straatopera- de film met in de hoofdrol het dak- en thuislozenkoor "De Straatklinkers" van de Diaconie Amsterdam (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Jaarlijkse Prinsjesdagconcert uitgenodigd door de burgemeester van Den Haag en het bestuur van de Residentieorkest (2 kaarten). De waarde is onbekend.
Bijgewoond Introdans danst Moderne Meisjes- Stadstheater Arnhem (1 kaart). De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Kunst- en Theatergala op uitnodiging van het Leger des Heils (1 kaart). De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het PrinsjesPrijsdiner - Diner van de Toekomst op uitnodiging van de Provincie Gelderland. De waarde is onbekend.
Ontvangen een toegangskaart op uitnodiging van de Nationale Opera en Ballet te Amsterdam voor een bezoek aan de voorstelling ‘de Gala’. De waarde is onbekend.
Ontvangen een toegangskaart op uitnodiging van Holland Opera voor bezoek aan het Zauberflote Requiem – Werkspoorkathedraal te Utrecht. De waarde is onbekend.
Ontvangen twee uitnodigingen van gedeputeerde Ger Koopmans voor een bezoek aan Maastricht- De Bonnefantenmuseum, twee uitnodigingen voor een diner en twee toegangskaarten voor een concert van Andre Rieu. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging voor Act for Democracy Stadsschouwburg Amsterdam. De waarde is onbekend.
Ontvangen twee toegangskaarten voor Garden Party ter Gelegenheid van de Opening van Chilida in de Rijksmuseumtuinen. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging voor de Boekaanbieding “Waartoe is Nederland op Aarde” Mauritshuis Den Haag. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging voor de Award Ceremonie - European Cultural Foundation – Presentation 10th ECF Princess Margriet Award for Culture - Stadsschouwburg Amsterdam. De waarde is onbekend.
Ontvangen twee toegangskaarten voor een werkbezoek aan TEFAF te Maastricht op uitnodiging van gedeputeerde Ger Koopmans. De waarde is onbekend.
Ontvangen twee toegangskaarten voor het Boekenbal Stadsschouwburg Amsterdam. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging voor de Seizoenspresentatie Nederlandse Reisopera. De waarde is onbekend.