Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

20 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €69. Gemiddeld €69 per geschenk.
Ontvangen van college Maastricht een entreekaart voor Jumping Indoor Maastricht, inclusief eten en drankjes. De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Gala Benefietdiner op uitnodiging van Fonds Gehandicaptensport. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de KNVB twee kaarten en een parkeerkaart voor de wedstrijd Nederland-Schotland, inclusief eten, drankjes, 2 voetbalshirts en 2 sjaals. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de KNVB, een entree- en parkeerkaart voor Nederland-Griekenland, inclusief eten, drankjes en promo-materiaal. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het college Eindhoven, een entree- en parkeerkaart voor de Champions League Finale Barcelona - Wolfsburg, inclusief eten, drankjes en promo-materiaal. De waarde is onbekend.
Ontvangen een WK-shirt 2023 en diverse Nieuw-Zeelandse producten waaronder wijn, beker en een kaart tijdens een Keynotespeech over WK vrouwenvoetbal op de ambassade van Australië. De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Benefietdiner op uitnodiging van Fonds gehandicaptensport. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de KNVB kaarten voor een Europese wedstrijd van AZ Alkmaar inclusief drankjes en promo-materiaal en tevens werkbezoek over stadionveiligheid. De waarde is onbekend.
Ontvangen van MBO Nederland tijdens the power of skills een goodiebag . De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Leontienhuis een jurk voor Prinsjesdag. De waarde is onbekend.
Op uitnodiging van de KNVB het bijwonen van de EK voetbalwedstrijd Nederland - Zweden in Sheffield, Engeland. De waarde van de reis, kaarten, eten en oranje promo artikelen zijn onbekend.
Ontvangen van FC Afkicken (podcast) een Regenboogvoetbalshirt. De waarde is onbekend.
Ontvangen een toegangskaart, parkeerkaart, hapjes, drankjes en promotieartikelen voor de opening van de Special Olympics Nationale Spelen 2022. De waarde is onbekend.
Aanwezig geweest op uitnodiging van Fonds Gehandicaptensport bij de opening van de Invictus Games inclusief entree, diner, drankjes, hapjes en busvervoer. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Uitgeverij Noordhoff de 56e editie van De Grote Bosatlas ter waarde van €69,95.
Ontvangen van dhr. Winters namens Thialf BV het boek 'Langebaan Het Nederlandse schaatsen in 75 legendarische ritten'. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het college B&W van Tilburg 1 kaart voor Willem II - Feyenoord inclusief een parkeerkaart en een hapje en drankje. De waarde is onbekend.
Ontvangen een speciale editie van de bondsvlag tijdens een werkbezoek aan KNLTB op uitnodiging van directie. De waarde is onbekend.
Aanwezig op uitnodiging van NOC-NSF / Team NL bij de teamhuldiging van de Olympiërs. Ontvangen 1 kaart voor Olympic Festival, inclusief een hapje en drankje en een parkeerkaart. De waarde onbekend.
Ontvangen van de KNVB drie EK tickets voor de wedstrijd Nederland - Oostenrijk. De waarde is onbekend.