Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

32 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €684. Gemiddeld €38 per geschenk.
Ontvangen van stichting Omroep Muziek twee compact discs ten gelegenheid van het 75 jarig jubileum van het Groot Omroepkoor en het Radio Filharmonisch Orkest. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de gemeente Dantumadiel een waterkan met opdruk en twee drinkglazen. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de PeerGroup Locatietheater Noord-Nederland een pakket met voorstelling en streekproducten ter waarde van €23,50.
Ontvangen van de Christelijke Hogeschool Ede het boek ‘De zeven levens van Abraham Kuyper, portret van een ongrijpbaar staatsman’ van Johan Snel, ter waarde van €25,- (verkoopprijs).
Ontvangen van de provincie Limburg een HEMA lunch box ter waarde van €3,- gevuld met een fles Fleurappeltje Appel helder ter waarde van €1,95 en Canisius rinse appelstroop (de waarde is onbekend).
Ontvangen van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland een afsluitbare thermosbeker. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Samenwerkingsverband Noord-Nederland een thuisbezorgd ‘Fryslân Boppe-Ontbijt’ van de Broodmand Ontbijt- en Lunchservice ter waarde van €40,45.
Ontvangen van de Vereniging van Groninger Gemeenten een Groninger Notenkoek ter waarde van €3,30.
Ontvangen van de Provinsje Fryslân op uitnodiging van gedeputeerde M.A. Fokkens-Kelder een ontvangst met diner te Sibrandabuorren. De waarde is onbekend.
Ontvangen van lokale omroep LEO Middelsé het boek ‘De kracht van het lokale, zicht op het Friese medialandschap’ van Peter Boomsma, ter waarde van 19,50 euro.
Ontvangen van WorldSkills Netherlands een Fries suikerbrood ter waarde van €5,-.
Ontvangen van CDA Senioren Zuid Holland het boek “Kansen en hindernissen voor exportbruiden ter waarde van €17,95.
Ontvangen van CDA Dronten een bedrag van 20 Euro, een fles Poldercaatje ter waarde van €5,- en het boek “De lessen van Ubuntu” ter waarde van €19,99.
Ontvangen van CDA Harlingen een bos bloemen ter waarde van €20,- en een Harlinger oranjekoek ter waarde van €3,50.
Ontvangen een boekenbon ter waarde van €50,- van het Wetenschappelijk Instituut van het CDA.
Ontvangen een diner op locatie, aangeboden door het Interstedelijk Studentenoverleg (ISO). De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Ried foar de Fryske Beweging een VVV-bon ter waarde van €25,-.
Deelgenomen aan het Wilddiner in Nieuwspoort op uitnodiging van de provincie Overijssel. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de RUG Campus Fryslân, twee exemplaren van het boek ‘Naar de beurs! Van zuivel tot brood, van handelsgebouw tot kenniscentrum’ ter waarde van €14,95 per stuk (verkoopprijs).
Ontvangen een ontbijt(bijeenkomst) Prinsjesdag, op uitnodiging van de Noordelijke Colleges van Gedeputeerde Staten. De waarde is onbekend.
Ontvangen tijdens een werkbezoek aan The Walt Disney Company/FOX 2 pluchen Mickey Mouse teddyberen (geschatte aanschafprijs €22,99 per stuk), 2 exemplaren van het tijdschrift Donald Duck (geschatte aanschafprijs €3,15 per stuk), 2 exemplaren van het tijdschrift National Geographic (geschatte aanschafprijs €5,95 per stuk), 1 exemplaar van het tijdschrift National Geographic Junior (geschatte aanschafprijs €4,25), een kookboek 24 Kitchen FEEST (geschatte aanschafprijs €12,50), een FOX Sports bidon (De waarde is onbekend), 2 National Geographic doppers (geschatte aanschafprijs €12,50 per stuk), een 24 Kitchen keukenschort (geschatte aanschafprijs €12,50) en 3 National Geographic notitieboeken (De waarde is onbekend).
Deelgenomen aan de vaarwedstrijd ‘Friso Cup’ op uitnodiging van de Provinsje Fryslân. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het voorprogramma Brouwerij Dockum in het kader van de Admiraliteitsdagen op uitnodiging van de gemeente Noardeast Fryslân. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan een vaartocht op het Statenjacht ‘Friso’ op uitnodiging van de Commissaris van de Koning van de Provinsje Fryslân. De waarde is onbekend.
Bijgewoond met partner op uitnodiging van Stichting 754 de muziektheatervoorstelling Titus te Dokkum ter waarde van €32,50 per kaart.
Ontvangen van het Autisme Netwerk Friesland na deelname aan een discussiemiddag over aandacht voor autisme in werk en onderwijs een boekenbon ter waarde van €50,-.
Aanwezig met partner bij de première van "Het Pauperparadijs" in Carre Amsterdam op uitnodiging van provincie Drenthe, het college van Gedeputeerde Staten van Drenthe en de commissaris van de Koning van Drenthe, mw. Jetta Klijnsma, ter waarde van €113,-.
Ontvangen twee vouchers, in te wisselen voor entreekaarten, voor een bezoek aan de expositie ‘Escher op reis’ in het Fries Museum met een totale waarde van €36,-.
Ontvangen 66 doosjes a 235 gram drop (verkoopwaarde €2,75 per stuk = totaal €181,50) ter promotie Culturele stad Leeuwarden 2018.
Ontvangen van Vereniging Hogescholen/VSNU een tas met een fles wijn en het boek ‘De geschiedenis van de vooruitgang’ van Rutger Bregman. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Commerciële Club Leeuwarden (CCL) een tas met een fles wijn ‘Friesland Heritage’ en diverse publicaties. De waarde is onbekend.
Ontvangen van KRO/NCRV een tas met twee Doppers, drie verzamel DVD’s, het Binnenstebuiten kookboek, een tijdschrift, twee programmagidsen en enkele notitieboeken. De waarde is onbekend.