Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

54 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €944. Gemiddeld €30 per geschenk.
Ontvangen van het Kabinet van Leiden 2 kaarten voor de Mattheüs Passion. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Kabinet van Leiden 2 kaarten voor de Mattheüs Passion. De waarde is onbekend.
Ontvangen voor het verrichten van de opening van de expositie van het werk uit de verzameling van de heer Bernard van Noordwijk uit Bruinisse bij het Stadsmuseum te Zierikzee 6 flessen witte wijn en enkele boekjes. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Jochem Meyer 3 kaarten voor de voorstelling van Jochem Meyer. De waarde is onbekend.
Vervaardigen door het RTL4 programma Eigen huis en tuin een opslagplaats voor gekapt hout. Voor eigen rekening.
Ontvangen van het TV programma "De Tafel van Tijs" geschenkenbonnen ter waarde van €50,-.
Ontvangen van het Helene Kröller-Müller Fonds een jaarkaart 2017 voor het Nationale Park Hoge Veluwe. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de heren Leenders, naar aanleiding van een interview aan Vrij Nederland over Houtkloven, een Takk (is een pook voor de openhaard) ter waarde van €69,95.
Ontvangen van Noorderlicht Fotogalerie een drietal fotoboeken. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Dordrechts Museum vanwege het verzorgen van de opening van het museum het boek 'Het leven van de verzamelaar', Simon van Gijn. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Dordrechts Museum vanwege het verzorgen van de opening van het museum het boek 'Dordts Museum De collectie / Het gebouw', Liesbeth van Noortwijk en Sander Paarlberg ter waarde van €29,95.
Ontvangen van het Dordrechts Museum vanwege het verzorgen van de opening van het museum het boek 'Het hof van Nederland Dordrecht', diverse auteurs ter waarde van €22,95.
Ontvangen van de SGP-Jongeren naar aanleiding van zijn aanwezigheid als spreker een theaterbon ter waarde van €80,-.
Ontvangen van Fiskars Benelux ten behoeve van de Houthakclub Lions Wageningen 11 (stuks) bijlen. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Helene Kröller-Müller Fonds een jaarkaart van het Nationale Park De Hoge Veluwe. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Stage Entertainment Nederland twee tickets van de Galapremière van de musical De Tweeling. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Gala van de Nederlandse Film twee tickets om daarbij aanwezig te zijn. De waarde is onbekend.
Ontvangen als veilingmeester bij de benefietavond Vruchtenburg te Rotterdam een goede fles whisky ter waarde van €75,-.
Ontvangen van mevrouw M. van Schijndel van Museum Catharijneconvent een boek met de titel “Middeleeuwse Borduurkunst uit de Nederlanden” ter waarde van €34,95.
Ontvangen van het Burgercomité-EU het boek “Manifest aan het volk van Nederland: aanklacht tegen de afschaffing van ons land en de ondermijning van onze democratie” ter waarde van €15,-.
Ontvangen van het Helene Kröller-Müller Fonds een jaarkaart van het Nationale Park De hoge Veluwe. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Charles Groenhuijsen het boek “Oh, Oh, Amerika, Het land dat Obama achterlaat: over bilionaires en bedelaars, campagnes en coffeeshops, Hillary en homohaat, schaliegas en seks” ter waarde van €18,95.
Ontvangen van prof. mr. Jaime M. Saleh het boek “Koninkrijksgemeenschap in verscheidenheid” Toespraken en artikelen van prof. mr. Jaime M. Saleh ter waarde van €74,90.
Ontvangen van Area Reiniging N.V. het boek "Wake Up! Upcycle je regio" ter waarde van €20,-.
Ontvangen van uitgeverij Prometheus een boek met de titel "Gedichten die mannen aan het huilen maken" van Nick Muller ter waarde van €17,50.
Ontvangen van Capgemini het boek “Linkse & Rechtse ICT. Op het snijvlak van ICT, politiek, bestuur en samenleving" van de heer Z. Szabó ter waarde van €19,95.
Ontvangen van de Samenwerkende Armeense Organisaties een boek met de titel "De Eerste Holocaust" over de massamoord op de Armeniërs van Robert Fisk ter waarde van €49,95.
Ontvangen van de Correspondent het boek “Waarom vuilnismannen meer verdienen dan bankiers” van de heren Rutger Bregman en Jesse Frederik ter waarde van €4,95.
Ontvangen van Frans Lavooij het boek “Always go the extra mile” over kerende kansen en durven doorpakken ter waarde van €19,90.
Ontvangen van Uitgeverij Parthenon het boek "Piramidesteden, afscheid van het kapitalisme, de wereldwijde armoede en roofbouw op de natuur". De waarde is onbekend.
Ontvangen van de auteurs Douma en Van der Honing en de uitgever Jan Willem Gerth van de Uitgeverij Van Burg het boek "Wij, het volk van de vinders van dingen" ter waarde van €19,95.
Ontvangen van Valiz Boek- en culturele projecten het boek van auteur Pascal Gielen (ed.) met de titel "No Culture, No Europe: On the Foundation of Politics" ter waarde van €19,90.
Ontvangen van de Nationale Goede Doelen Loterijen een Silver Plated foto lijstje. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Dominique v.d. Heyde het boek uit De Morten Trilogie met de titel "MO Thriller Q" ter waarde van €15,00.
Ontvangen van Roel Visser & Ewald Engelen het boek "Armer en Rijker" ter waarde van €19,95.
Ontvangen van Uitgeverij Athenaum het boek “Het is je zusje!" Eermoord in Nederland namens de schrijver Celal Altuntas ter waarde van € 17,50.
Ontvangen van info@gbe.nl via de post het boek “De Derde Dinsdag” van Mudag Hagen ter waarde van € 19,95.
Ontvangen van uitgeverij Boom het boek "De Wet als Kunst Werk een nadere filosofie van het recht" van Prof. Willem Witteveen ter waarde van € 37,90.
Ontvangen van VNONCW het boek “Het jaar 2033 Bilderbergconferentie 2015". De waarde is onbekend.
Ontvangen voor het spreken bij de Goed Geld Gala BankGiro Loterij een rolkoffer . De waarde is onbekend.
Ontvangen van Elsevier Boeken het boek "Vuile Handen; Michael Ignatieff en andere politiek denkers over de strijd tussen ideeën en macht" ter waarde van €14,95.
Ontvangen van de Canadese Ambassadeur in Nederland een CD van Tchaikovsky Pathétique van het Rotterdam Philharmonie Orchestra ter waarde van € 20,00.
Ontvangen van Dingeman Kleyn, Broederschap of Gilde van St. Joris het boek "Het Gilde, levend monument. De kroniek van de Broederschap of Gilde van Sint Joris te Noordwijk en een rondgang door de Doelen met …." ter waarde van € 32,95.
Ontvangen van de heer A.J. Hoogendam het boek "Hoewel de dood niet bestaat, zijn we niet vrijblijvend op aarde!" ter waarde van € 10,-.
Ontvangen van het bestuur van Moedige Moeders Nederland het boek " Dagboek van een drugsdode. Verslaafd? Ik?" ter waarde van € 17,95.
Ontvangen van de Provincie Groningen het nieuwe essay, in de Belcamporeeks, van Ronald Ohlsen "Oliebollencabaret" ter waarde van € 14,50.
Ontvangen van de uitgeverij de Argumentenfabriek het boek "Zó werkt de zorg in Nederland" ter waarde van € 25,-.
Ontvangen van het Erasmus MC Thorax Foundation te Rotterdam 2 m3 ongekloofd hout voor zijn rol als veilingmeester. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Tubantia 4 kaartjes voor het 18e Internationale Circusfestival op 28 december 2013 te Enschede. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Fonds Slachtofferhulp een fles Champagne Gosset ter waarde €55,- voor zijn rol als veilingmeester
Ontvangen van BLOND Amsterdam een servies. De waarde is onbekend.
Ontvangen twee kaarten voor de Musical “Soldaat van Oranje”. De waarde is onbekend.
Ontvangen twee kaarten voor de wedstrijd Ajax-Feyenoord. De waarde is onbekend.
Ontvangen voor deelname (met partner) aan het congres van KPMG in Saint-Paul-de-Vence een schilderijtje uit de Provence als dank voor bijdrage aan het congres.