Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

12 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €4263. Gemiddeld €609 per geschenk.
Ontvangen van ABN AMRO 2 kaartjes voor het 39ste ABN AMRO World Tennis Tournament op 19 februari 2012. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Op uitnodiging van Unilever met 2 personen een diner en een concert in het Concertgebouw te Amsterdam bijgewoond. De waarde is onbekend.
Op uitnodiging van Goldman Sachs International te Amsterdam een diner bijgewoond met als gastspreker prof. dr. Otmar Issing. De waarde is onbekend.
Op uitnodiging van Essent met 2 personen de Essent ISU World Cup schaatsen te Heerenveen bijgewoond. De kaarten hebben een waarde van €55,-- per kaart.
Op uitnodiging van AEGON de wedstrijd Ajax - AC Milan bijgewoond in de Arena.
Ontvangen een horloge van vertegenwoordigers van het Spaanse Parlement tijdens een werkbezoek van de vaste commissie voor Financiën. Waarde is onbekend.
Ontvangen 3 kaartjes voor het ABN-AMRO World Tennis Tournament ter waarde van €50,-- per stuk.
Ontvangen voor een gegeven inleiding over Banksparen bij AXA €2008,--. Het bedrag is overgemaakt naar de Stichting Het Zuid Hollands Landschap te Rotterdam.
Ontvangen €75,-- van de Kloosterkerk voor deelname aan een debat
Ontvangen wegens deelname aan een congres van de CG-raad een dinerbon ter waarde van €75,--
Ontvangen voor het houden van een inleiding op de pensioendag van SNS Reaal een cheque van €500,-- ten behoeve van het Zuid Hollands Landschap
€1500,-- gewonnen met fietsen voor het Groene doel, een initiatief van NWEA, de Raedthuys Groep en Batavus. De cheque wordt gebruikt voor het planten van een boom in de woonplaats van de winnaar. In dit geval Den Haag. 25-10-2006