Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

16 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €753. Gemiddeld €50 per geschenk.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Nederland" van Charlotte Dematons ter waarde van €24,50.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Weird Things Customers Say in Bookshops" van Jen Campbell ter waarde van €10,49.
Ontvangen van de RAI Vereniging in het kader van haar verjaardag een snoeischaar en een fles wijn ter waarde van €20,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een boek “Minderheidskabinet” van Willem Vermeend en Emile Bode ter waarde van €17,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de RAI Vereniging in het kader van haar verjaardag een appelboom ter waarde van €25,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Dröge en Van Drimmelen Public Affairs een fles champagne ter waarde van €30,-- in het kader van het 10-jarig bestaan. Fles geschonken aan een medewerker.
Ontvangen van dhr. Poot het boek "Doodzonde tegen de rechtstaat" van Jan Poot. Het boek is retour gezonden.
Ontvangen van de Federatie Welstand Amsterdam het boek "Mooi Europa" ter waarde van €49,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van het Ministerie van VROM, directie Nationale RO, dhr. Henk Ovink, het boek "Design and politics" ter waarde van €50,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen het boek “Schoone Eenheid - stedenbouw en architectuur van de nieuwe Haagse School”, geschonken door Marnix Norder, wethouder Gemeente Den Haag. Waarde geschat op €50,--.
Ontvangen van Marianne Thieme het boek 'Het gelijk van de dieren, het geluk van de mensen' ter waarde van €14,95.
Ontvangen de Parlementaire agenda 2009 met daarbij een cadeaubon van Meddens ter waarde van €100,--. De agenda is gehouden, de bon is teruggestuurd.
Ontvangen van Boom uitgevers Amsterdam drie boeken: Montesquieu, over de geest van de wetten (waarde €64,50); Mill over de vrijheid (waarde €18,50) en Pascal Bruckner, Tirannie van het berouw (€23,90), Totale waarde €106,90.
Ontvangen van het Nationaal Vastgoeddebat een boekenbon ter waarde van €150,--.
Ontvangen van de firma Oce het boek "Oce, van nature innovatief" ter waarde van ongeveer €30,--.
Ontvangen van een wethouder van de gemeente Hengelo, dhr. Hans Kok, een koffertje met documentatie en kleine gadgets ter waarde van €75,--.