Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

11 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €2475. Gemiddeld €353 per geschenk.
Ontvangen voor het houden van de Ketelaarlezing bij het Nationaal Archief €2000,-. Geldbedrag geschonken aan Stichting Jantje Beton.
Ontvangen beeldje horend bij de prijs van EenVandaag voor de Politieke Prestatie van 2019 voor het aankaarten van de toeslagenaffaire aan de kaak stellen. De waarde is onbekend.
Ontvangen een boekenbon voor deelname aan Jansdebat “Hoe verder met Europa, meer of minder?” in de St. Janskerk in Gouda ter waarde van €50,-.
Ontvangen een boekenbon ter waarde van €50,- op het symposium “Ontkomt Nederland nog aan een Europese transferunie?” in Nieuwspoort. Een Jeanwanningen-event van Stichting Milieu, Wetenschap en Beleid.
Ontvangen het boek ‘Boek cadeau aan de politiek’ van Jaco van Witteloostuyn van het Cultureel Erfgoed. De waarde is onbekend.
Ontvangen een boekenbon van Stichting Burgercomité Nederland, als present na geven van verklarende speech over standpunt in het Oekraïne referendum ter waarde van €50,-.
Ontvangen boekenbonnen ter waarde van €100,- na een gastles A-Opleiding Psychiatrie, te Amsterdam.
Ontvangen tijdens een bezoek aan gehandicaptenzorginstelling Sherpa een kunstwerk van een cliënt ter waarde €125,-.
Ontvangen als dank voor een gastcollege bij de Universiteit van Amsterdam, boekenbonnen ter waarde van €100,-.
Ontvangen tijdens een werkbezoek bij gehandicaptenorganisatie De Zijlen, een promotietas. De waarde is onbekend.
Ontvangen bij verkiezingsdebat van Vrouwkatern van de Telegraaf een promotietas met luchtje en andere vrouwenproducten. De waarde is onbekend.