Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

220 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €820. Gemiddeld €27 per geschenk.
Ontvangen een perenboom van Provincie Gelderland voor zijn inzet als Kamerlid voor de regio ter waarde van circa € 19,-. In eigen tuin gepland.
Ontvangen van de Telderstichting het boek “een markt voor ons allemaal”. De waarde is onbekend. Het boek is weggeven.
Ontvangen van de heer Robesin een boek over de Hedwigepolder. De waarde is onbekend. Het boek is weggegeven.
Ontvangen van Elsevier Weekblad ter gelegenheid van decembermaand het boek "Kortsheidshalve". De waarde is onbekend, het boek is weggegeven.
Ontvangen van de Minister van Infrastructuur en Waterstaat een sjaal en een muts i.v.m. de start van de BOB-campagne tegen het drinken van alcohol als je nog moet rijden. De waarde is een paar euro.
Ontvangen van Elsevier het boek “Haagse bespiegelingen”. De waarde is onbekend.
Ontvangen een plastic speelgoed tractor van de Nederlandse Vereniging voor Autisme vanwege aandacht vragen voor verkeersveiligheid. De waarde is onbekend. De plastic speelgoed tractor is weggeven.
Ontvangen een flacon bandensealant voor de fiets van Ride-on bij een werkbezoek aan Zutphen. De waarde is onbekend.
Ontvangen een fles wijn van VVD Hart van Holland voor het bijwonen van de algemene ledenvergadering te Velp. De waarde is onbekend. De fles wijn is weggegeven.
Ontvangen een fles wijn van Nieuwsblad Transport voor spreken en bijwonen van het Luchtvracht seminar te Hoofddorp. De waarde is onbekend. De fles wijn is weggegeven.
Ontvangen een fles rode wijn van Unie van Waterschappen als dank voor gesprek met medewerkers. De waarde is onbekend. De fles rode wijn is weggegeven.
Ontvangen een fles rode wijn van Evofenedex als dank voor gesprek met leden en medewerkers. De waarde is onbekend. De fles rode wijn is weggegeven.
Deelgenomen aan het Wilddiner in Nieuwspoort op uitnodiging van regio Achterhoek. De waarde is onbekend.
Ontvangen het boek “Dit is het loodswezen” van het Loodswezen tijdens een werkbezoek aan de haven van Rotterdam. De waarde is onbekend. In boekenkast VVD-fractie geplaatst.
Ontvangen van Bouwend Nederland Oost een kistje met twee flessen wijn als dank voor het spreken op een ledenbijeenkomst in Apeldoorn. De waarde is onbekend.
Ontvangen van K3 een toegangskaart voor de première van een voorstelling van het BurenToenTheater in Buren met een waarde van € 27,50.
Ontvangen een fles wijn en een jaarboek van Aumacon voor bijdrage op een automotive-event in Amsterdam. De waarde is onbekend. Het boek is weggegeven.
Ontvangen een fles wijn van ECarACCU in Zwaag, voor bijdrage aan de opening van een nieuw pand. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Regionaal Bureau Toerisme een toegangskaart voor Fruitcorso in Tiel. De waarde is €21,- voor eigen gebruik .
Deelgenomen aan het verkeersveiligheidsdiner georganiseerd door de ANWB in Den Haag. De waarde is onbekend.
Ontvangen toegang tot Binnenhof BBQ, aangeboden door COV en NEPLUVI, 20 min aanwezig. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het jaarlijkse lentediner van regio Achterhoek in Nieuwspoort. De waarde is onbekend.
Ontvangen een wielershirt en -broek van de Provincie Limburg om deel te nemen aan de Amstel Gold Race op 21 april 2019. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een stropdas van Port of Amsterdam tijdens bezoek aan het havenbedrijf. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan een diner bij de Franse Ambassade met contactgroep Frankrijk. De waarde is onbekend.
Ontvangen van SGR een plek aan tafel bij Travelmag jaarlijks Reisgala in Noordwijk. De waarde is onbekend.
Ontvangen een toegangs- en parkeerkaart voor de voetbalwedstrijd Vitesse-VVV van hoofdsponsor Droomparken. De waarde is onbekend.
Ontvangen van onbekende partij het boek ‘Banken & Falende toezichthouders’ van de schrijver Pieter Lakeman. De waarde is onbekend. Het boek is weggegeven.
Ontvangen van het gemeentebestuur van Den Haag, een toegangskaart en parkeerkaart voor de voetbalwedstrijd ADO-NAC. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging voor deelname aan het diner pensant van de Mobiliteitsalliantie in het Louwman Museum. De waarde is onbekend.
Ontvangen een USB-stick van KotugSmit bij bezoek aan Rotterdamse haven in kader van Maritiem Nederland. De waarde is een paar euro.
Deelname aan Zeeuwse presentaties en pitches in Nieuwspoort over en van Provincie Zeeland met daarbij paar culinaire hoogstandjes. De waarde is onbekend.
Ontvangen een doosje met flesjes bier voor politiek café van VVD in Utrecht ter waarde van circa €10,-.
Ontvangen een fles wijn en doos chocolaatjes bij bezoek aan ondernemers, gemeentebestuur Meerssen en Waterschap in het kader van voorkomen wateroverlast Ulestraten en Meerssen. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de gemeente Tiel twee kaarten voor het jaarlijkse fruitcorso. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de ANWB een uitnodiging voor deelname aan het jaarlijkse Verkeersveiligheidsdiner en vervoer naar locatie. De waarde is onbekend.
Ontvangen een toegangskaart voor de jaarlijkse Binnenhof BBQ. De waarde is onbekend.
Ontvangen van RAI-vereniging een tas met reisspullen, zoals gele Veiligheidshesjes, lifehammer en een EHBO-kit ter gelegenheid van promotie verkeersveiligheid ter waarde van <€50,-
Ontvangen een diner en fles wijn als dank voor bijdrage als hoofdspreker aan de Blauwe Tafel in Zaltbommel. De waarde is onbekend.
Ontvangen het boek 'Donut economie' van Kate Raworth, Stichting ifund. De waarde is onbekend. Direct weggegeven.
Ontvangen een uitnodiging voor 6e Achterhoeks Lentediner in Nieuwspoort. De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Aspergediner in Nieuwspoort, aangeboden door Evofenedex. De waarde is onbekend.
Ontvangen een diner bij Instock tijdens gesprek met enkele elektrische autofabrikanten en E-ondernemer, aangeboden door E-laad. De waarde is onbekend.
Ontvangen tijdens een werkbezoek aan NLR een batterij om telefoon op te laden. De waarde is onbekend.
Ontvangen een aantal flesjes in cadeauverpakking tijdens werkbezoek aan Heijningen van VVD Moerdijk. De waarde onbekend.
Ontvangen een diner in de Ridderzaal ter gelegenheid van het 125-jarig jubileum van RAI vereniging. De waarde is onbekend.
Ontvangen een gevulde geschenktas van Lidl bij opening nieuw distributiecentrum in Moerdijk. De waarde is onbekend.
Ontvangen een geschenkpakket bestaande uit kaas, kaasschaaf en mosterd van VVD Bodegraven-Reeuwijk als dank voor bezoek en bespreken N11/A12. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een kaart voor voetbalwedstrijd PEC Zwolle tegen Ajax van gemeentebestuur Zwolle. De waarde is onbekend.
Ontvangen een paar flesjes lokaal bier in geschenkverpakking van VVD Wijk bij Duurstede bij campagne-event met ondernemers bij familiebedrijf. De waarde is een paar euro.
Ontvangen een poloshirt van Vespa als kennismaking met RAI Vereniging. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een fles rode wijn van lokale afdelingen GroenLinks en VVD in Nijmegen voor het spreken op debatavond Campus Universiteit Nijmegen. De waarde is onbekend.
Ontvangen van EvoFenedex een folderpakket, een retro kaasschaaf en Bolsius kaarsspullen als kennismakingspresentje. De waarde is onbekend.
Ontvangen twee flessen wijn als dank voor het spreken op VVD netwerkevent in Zutphen. De waarde is onbekend.
Ontvangen een diner met de Duitse ambassadeur op zijn residentie als lid van Tweede Kamer contactgroep. De waarde is onbekend.
Ontvangen een fruitpakket van netwerk VVD West Betuwe als dank voor spreken over thema-avond Varik-Heestelt ter waarde van €10,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een diner in Dudok en een boekje getiteld: “door Haagse ogen” van ambtenaren van regio en gemeenten Drechtsteden als dank voor spreken op hun informatiedag. De waarde is onbekend.
Ontvangen een fles rode wijn en het boek “Onder Hollandse Helden, valkuilen en levenslessen van een vragensteller” van Frenk van der Linden voor het spreken op een nieuwjaarsbijeenkomst van de BVPA. De waarde is onbekend.
Bijgewoond een diner ter gelegenheid promotie van Friesland en Leeuwarden als Europese Culturele hoofdstad 2018. De waarde is onbekend.
Ontvangen een grote kalender van KLM. De waarde is onbekend. Weggegeven aan secretariaat VVD-fractie.
Ontvangen van ANWB een connector om je auto uit te lezen via een app ter waarde van circa €25,-.
Ontvangen een fles wijn van VVD regio Oost voor bijdrage aan training voor aankomend gemeenteraadsleden. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een boek getiteld 'Een versplinterd landschap' van prof. Dr. Wielenga van de Universiteit van Münster. De waarde is onbekend.
Ontvangen een boek getiteld 'Het goede handhaven' waarvan de afzender onbekend is. De waarde is onbekend. Weggegeven.
Ontvangen een boek getiteld 'The strange death of Europe' waarvan de afzender onbekend is. De waarde is onbekend. Weggegeven.
Ontvangen een fles rode wijn van VVD Zevenaar voor spreken op ondernemersbijeenkomst in Babberich. De waarde is onbekend.
Ontvangen een fles rode wijn van VNCI als dank voor het houden van een spreekbeurt. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van VVD afdeling Culemborg en Tiel voor het verzorgen van een training liberalisme een VVV geschenkbon ter waarde van €20,- en een fles rode wijn waarvan de waarde onbekend is.
Ontvangen een grote slagroomtaart van SGP Jongeren Vallei en Rijn voor spreken tijdens een avond over mobiliteit in Veenendaal. De waarde is onbekend.
Ontvangen een Dopper waterflesje bij bezoek aan BNR Nieuwsradio te Amsterdam ter waarde van circa €12,-.
Ontvangen een dinerbuffet in Nieuwspoort van VNCI na het spreken op hun jaardiner over de toekomst en uitdagingen voor de chemie in relatie tot het regeer-en klimaatakkoord. De waarde is onbekend.
Ontvangen een lunch bij bespreking onderwerpen over bereikbaarheid voor de regio, gehouden op kantoor CCV in Arnhem, aangeboden door the Economic Board. De waarde is onbekend.
Ontvangen een fles rode wijn voor het spreken op ir. Lelykring tijdens het jaarlijks congres van de bestuurdersvereniging in Lunteren. De waarde is onbekend, voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een culinair diner in Nieuwspoort voor Tweede Kamer leden, aangeboden en georganiseerd door de Provincie Zeeland. De waarde is onbekend.
Ontvangen een arrangement met buffet/diner en voetbalwedstrijd Heerenveen-Vitesse van Omrin recycling. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik.
Ontvangen van Regio Achterhoek een vrijkaart en parkeerkaart voor het bijwonen van een presentatie over SmartIndustry en aansluitend de Slag om Grolle. De waarde is onbekend.
Ontvangen van LTO een zakje tulpenbollen ter ontvangst en kennismaking. De waarde is onbekend.
Ontvangen tijdens ontbijtbijeenkomst van de Drechtsteden in Nieuwspoort, een duurzaam boompje. De waarde is onbekend. Weggegeven.
Ontvangen tijdens werkbezoek aan de duurzaamheidsfabriek in Dordrecht een boompje. De waarde is onbekend. Weggegeven.
Ontvangen een groentekist met inhoud van tomaten, broccoli, etc. als dank voor bijwonen thematafels van Greenport. De waarde is onbekend. Weggegeven.
Ontvangen van College B&W gemeente Tiel twee toegangskaarten voor tribune bij de 57e Fruitcorso in Rivierenland en een parkeerkaart. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Stichting Airborne en het College van B&W Arnhem een uitnodiging voor het bijwonen van de 73e herdenking van Slag om Arnhem en Bridge to Liberation Experience (concert). De waarde is onbekend.
Ontvangen een kratje met paar flesjes bier en worst als hoofdprijs bij Nieuwspoort Pubquiz. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een duurzame olifant-knuffel van het WNF namens de Groene11 voor spreken tijdens introductiecursus over lobby- en Kamerwerk. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Gemeente De Bilt tijdens een werkbezoek in het kader van duurzaamheid een Dopper waterfles en een Wakawaka light. De waarde is onbekend.
Ontvangen een ballonvaart van het college B&W van de Gemeente Barneveld bij jaarlijkse ballonfiësta in Barneveld. De waarde is onbekend.
Ontvangen een toegangskaart voor de jaarlijkse Binnenhof BBQ. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Energiepodium onder leiding van Gasterra een diner ten behoeve van een sessie over klimaatdoelen, duurzaamheid en innovaties. De waarde is onbekend.
Ontvangen van landelijke VVD een fles rode wijn voor bijdrage tijdens innovatiedag in Eindhoven. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van RBT en Gemeente Tiel: toegang tot Nationale Kersenparty met o.a. hapjes en drankjes. De waarde is onbekend.
Ontvangen een lunch, aangeboden door Provincie Gelderland t.b.v. kennismaking met Gelderse Kamerleden in hotel Belvedère te Nijmegen. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan Zeeland receptie in Nieuwspoort met diverse culinaire verrassingen. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Urgenda een boek over toekomst van Nederlandse energievoorziening en klimaat neutrale samenleving. De waarde is onbekend. Weggegeven.
Ontvangen een boek getiteld "on/off" van dhr. Vollmer. De waarde is onbekend. Weggegeven.
Ontvangen een fles wijn van VVD en D66 afdelingen als dank voor deelname aan politiek café in Rijswijk. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van The Economic Board een zakelijke kennismakingslunch in Nijmegen en een Samsonite rugtas met brochures. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Deelgenomen aan het Achterhoek diner. De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Aspergediner in Nieuwspoort, aangeboden door Koninklijk Nederlands Vervoer. De waarde is onbekend.
Ontvangen een oplaadbatterij (powerbank) van de Provincie Groningen ter gelegenheid van benoeming als Tweede Kamerlid. De waarde is onbekend.