Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

11 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €196. Gemiddeld €49 per geschenk.
Ontvangen van organisatie Studium Generale, Universiteit Leiden bij een debat over wetenschap in Leiden een boekenbon ter waarde van €50,-.
Ontvangen van provincie Noord-Brabant ter gelegenheid van de lezing over ‘’methode Duisenberg’’ een Parker pen en een fles wijn. De waarde is onbekend.
Ontvangen een boek genaamd 'Jaarboek Corporate Governance 2016-2017' (Wolters Kluwer) tijdens de presentatie van het boek in Stibbe, Amsterdam ter waarde van €46,70. Het boek is overgedragen aan griffie commissie Financiën.
Ontvangen van de Chinese delegatie tijdens een bezoek bij de vaste commissie voor Financiën een Chinees bord. De waarde is onbekend. Het bord is overgedragen aan griffie commissie Financiën.
Ontvangen van de Universiteit Maastricht een vaas. De waarde is onbekend.
Ontvangen het boek "Rethinking the Law school" van Carel Stolker. De waarde is onbekend.
Ontvangen een putsetje van Deloitte als bedankje voor het houden van een spreekbeurt. De waarde is onbekend.
Bijgewoond op uitnodiging van de NBA de theatervoorstelling "De verleiding" in het Koninklijk Theater Carré. De geschatte waarde van het kaartje is €50,-.
Bijgewoond op uitnodiging van KPMG een concert van het Rotterdam Philharmonisch orkest.
Ontvangen een bon voor restaurant De Wits in Rijswijk ter waarde van €50,- voor het spreken bij een VVD-ledenvergadering in Rijswijk in december 2012.
Ontvangen van dhr. Bart van Ingen, commercieel directeur NEC, een uitnodiging voor de voetbalwedstrijd ADO-NEC. De waarde is onbekend.