Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

67 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €1395. Gemiddeld €36 per geschenk.
Ontvangen van Elsevier het boek 'Zonder Last' ter waarde van €15,-. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van TIM-opleiding Eindhoven een boekenbon ter waarde van €50,- en een fles champagne. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Scheepsbouw Nederland een fles port. De waarde is onbekend, voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van een onbekende afzender het boek "Vrouwen te koop" ter waarde van €15,-. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Nieuw Amsterdam een boek ter waarde van +/- €10,-. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de Jeugdraad Schinnen tijdens een bezoek een boek van schilder Ritzen en kunstenares Ans Lemmens. De waarde is onbekend.
Ontvangen van NVPI het boek “50 jaar Edison”. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van bureau voorlichting binnenvaart schippersbitter met 2 glaasjes. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van FHI de CD “The Hermit Sessions” van Kyteman. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport het boek "Erfgoed van de Oorlog". Waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Topopleiding Interactie Management een boekenbon van €50,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen, tijdens een bijeenkomst, van Nyrstar Budel het boek “De geneeskrachtige werking van Zink”. Waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Topopleiding Interactie Management een fles champagne. Waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van het Nederlands Centrum van volkscultuur het boek "Dit zijn wij" van Ineke Strouken ter waarde van €22,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Nyrstar Budel een keukenschort. Waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een boek “Minderheidskabinet” van Willem Vermeend en Emile Bode ter waarde van €17,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen tijdens een bijeenkomst Kiwi Niria een fles wijn en het boek "De ontdekking van Tin op het eiland Billiton" van Bert Manders. Waarde is onbekend. Beiden zijn voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Uitgever Elsevier en Elsevier Boeken in het kader van de 31e troonrede van de Koningin het boek "Redes van de Troon" ter waarde van €19,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de Uitgeverij Contact het boek "Het land is moe" van Tony Judt ter waarde van €19,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Parkstad Limburg twee toegangskaarten voor Gaiapark Kerkrade ter waarde van 2 keer €17,50 (totaal €35,--) als dank voor de inzet voor de regio. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Enexis een VVV Irischeque ter waarde van €20,-- in het kader van hun bezoek aan de Tweede Kamer op 28 mei 2010. Geschonken aan persoonlijk medewerker.
Ontvangen van Heineken in het kader van een werkbezoek aan de vestiging te Zoeterwoude een tas met inhoud. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Jeugdraad Schinnen in het kader van hun bezoek op 19 mei 2010 een mand met streekproducten uit Schinnen. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van het Erasmus MC in het kader van het voorzitterschap van de commissie voor VWS het boek "Ziekte in Nederland" van prof. Mackenbach. Het boek is aan de woordvoerder Van Dijken doorgegeven.
Ontvangen van Tata in Mumbai het boek "The Elephant, the Tiger & The Cellphone" ter waarde van €7,80 in het kader van een werkbezoek aan India met de commissie voor Economische Zaken. Voor eigen gebruik gehouden.
Het boek is doorgegeven aan de woordvoerder Lea Bouwmeester.
Ontvangen van de Universiteit van Tilburg in het kader van haar voorzitterschap van de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport het boek “forensische psychiatrie en haar grensgebieden” ter waarde van €59,50.
Ontvangen van Compaan Uitgevers het boek “De Haagse Werkelijkheid” ter waarde van €17,90. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van FHI als Kerstgeschenk een boek en een CD van Paul Witteman (waarde onbekend). Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Gedeputeerde Staten Friesland een Capitool reisgids Friesland (waarde onbekend). Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Scheepsbouw Nederland als Kerstgeschenk een fles port (waarde onbekend). Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een fles Moët & Chandon champagne, waarde onbekend, van topopleiding interactie management i.h.k.v. een op 7 december jl. gegeven masterclass. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen de Parlementaire Agenda 2010 en een kortingsbon van 20% van Meddens. Waarde is onbekend. Bon retour, agenda gehouden voor eigen gebruik.
Ontvangen een decoratiekaars, waarde onbekend, van Jeugdraad Beek in het kader van hun bezoek aan de Tweede Kamer op 8 december jl. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen het boek "Forensische psychiatrie en haar grensgebieden" ter waarde van €59,50 van de Universiteit van Tilburg in het kader van het voorzitterschap van de commissie voor VWS. Het boek is doorgegeven aan de woordvoerder Lea Bouwmeester.
Ontvangen van dhr. Poot het boek "Doodzonde tegen de rechtstaat" van Jan Poot. Het boek is retour gezonden.
Ontvangen van MKB-Midden en VNO/NCW een boek "Yes! Een crisis" van Marc Lammers ter waarde van €19,95 in het kader van een spreekbeurt op 2 december jl. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van bedrijf Ricoh een boek ‘World Megatrends" van Adjiedj Bakas, Peter Sprenger en Ger Hofstee ter waarde van €31,-- in het kader van een spreekbeurt op 2 december jl. Het boek is voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van FHI Federatie van Technologiebranches het boek van Pieter Webeling "Veertig dagen" ter waarde van €19,90 in het kader van deelname aan een federatiecongres in forumdiscussie. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een cadeaucheque ter waarde van € 50,-- en een bos bloemen van Metaalunie in het kader van deelname aan een politiek forum op 6 november jl.
Ontvangen een doos bonbons (waarde onbekend) ontvangen van ondernemers Westland in verband met een gesprek.
Ontvangen van MKB in het kader van een gesprek met MKB op 6 oktober 2009 theaterbonnen ter waarde van €50,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Uitgeverij Lebowski het boek "de WIJ economie" van Willem Vermeend ter waarde van €19,90. Toegestuurd door Oscar van Gelderen van de uitgeverij in het kader van de verschijning van het boek.
Ontvangen van de Provincie Noord-Brabant een wekker "Brabants Kwartiertje" en een t-shirt in het kader van het Prinsjesdagontbijt.
Ontvangen tijdens een werkbezoek van Damen Schelde te Vlissingen 6 kleine borrelglaasjes en een miniatlas. Waarde is onbekend.
Ontvangen van het Stadsbestuur Maastricht een uitnodiging voor het bijwonen van een concert van André Rieu ter waarde van €156,-- in het kader van het muziekfeest.
Ontvangen van het RIVM in het kader van het 100-jarig bestaan van het RIVM het boek "Bacteriënjagers en andere verhalen" ter waarde van €19,95.
Ontvangen van de Indische Gemeenschap in het kader van het voorzitterschap van de commissie VWS het boek "Ik Beken" ter waarde van €19,95.
Ontvangen van Aceera in het kader van "Den Haag proeft Limburg" 2 kilo asperges en een fles wijn. Waarde is onbekend.
Ontvangen van Finse parlementariërs een sjawl in het kader van hun bezoek op 22 april 2009.
Ontvangen van Marianne Thieme het boek 'Het gelijk van de dieren, het geluk van de mensen' ter waarde van €14,95.
Ontvangen van het Trimbos Instituut het boek 'Mentaal Vermogen, investeren in geluk' van Jan Auke Walburg ter waarde van €22,50.
Ontvangen het boek 'Een ziekenhuisonderneming in de 20ste eeuw' ter waarde van €49,50 van Orbisch Medisch zorgconcern in het kader van het voorzitterschap van de commissie VWS. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen de Parlementaire agenda met daarbij een cadeaubon van Meddens ter waarde van €100,--. De agenda is gehouden, de bon is weggegooid.
Ontvangen een cadeaubon van €60,-- van Metaalunie in het kader van deelname aan de bijeenkomst van Metaalunie.
Ontvangen een boek van de Provincie Zeeland ter waarde van €9,95 in het kader van een spreekbeurt te Goes.
Ontvangen van Kosmos Uitgevers "In de ban van Tibet" van Robert Thurman ter waarde van €17,95.
Ontvangen een Prisma Nederlands woordenboek van het IFKW. Waarde is onbekend.
Ontvangen een boek van Imran Ahman: “Mohammed, Jezus en James Bond” ter waarde van €19,90.
Ontvangen van het Sloveense Parlement een porseleinen bordje. Waarde is onbekend.
Ontvangen van de Nationale Hoorstichting, wegens het openen van een Symposium “Hoorzorg ouderen, onze zorg”, een boekenbon ter waarde van €50,-- en een fles wijn.
Ontvangen van de firma Oce het boek "Oce, van nature innovatief" ter waarde van ongeveer €30,--.
Ontvangen het boek ‘Vladiwostok’ door P.F. Thomése ter waarde van €19,90 in het kader van de feestdagen.
Ontvangen van Metaalunie, voor deelname aan een forumdiscussie, een klein schilderijtje ter waarde van ongeveer €60,--.
Ontvangen van het Scheringa Museum voor Realisme op de dag van de wetgeving in Den Haag een boek “Schilders van een andere werkelijkheid” ter waarde van € 34,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Een zilveren speld van Philips Nijmegen (waarde onbekend)
Het boek "Dura Vermeer, ondernemen in de bouw" ontvangen van de Dura Vermeer Groep NV, ter waarde van €100,--.