Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

14 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €654. Gemiddeld €50 per geschenk.
Ontvangen van de NPO het boek “Het verhaal van Nederland” ter waarde van €15,00. Voor eigen gebruik gehouden.
Deelgenomen aan het Correspondents Diner op uitnodiging van NPO ter waarde van €135,-. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van NTR een vrijkaartje voor North Sea Jazz ter waarde van €85,- in het kader van een kijkje achter de schermen. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Radio 538 een oranje voetbalshirt ter waarde van €84,- in het kader van een werkbezoek. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de SGP kiesvereniging Houten €70,- voor deelname aan een debat over het onderwijsbeleid. Gedoneerd aan stichting vluchteling.
Ontvangen van Hogeschool de Kempel Helmond een VVV-bon ter waarde van €50,- voor een bijdrage aan een politieke dag van de school. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van uitgeverij Atlas contact het boek "Van deze kinderen ga je houden" ter waarde van €21,95. Geschonken aan een medewerker.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Weird Things Customers Say in Bookshops" van Jen Campbell ter waarde van €10,49.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Nederland" van Charlotte Dematons ter waarde van €24,50.
Ontvangen van Buma-Stemra de CD "Summer edition 2013" van de Kids Top 20 ter waarde van €15,99. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Stichting lezen en schrijven in het kader van de voorleesestafette het spel "Woordzoeker" ter waarde €27,99. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van NOC NSF in het kader van de sportieve opening van het parlementaire jaar een Voetbalshirt, voetbalbroek en voetbalsokken. De waarde is onbekend en voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van uitgeverij Luitingh-Sijthoff het boek "Een broze waarheid" van auteur John le Carré in het kader van de politieke achtergrond van het boek. De waarde is €19,95 en voor eigen gebruik gehouden.
Aanwezig kennismaking Amsterdam Dance Event, dagkaart ter waarde van €95,- (alleen gebruik gemaakt van de borrel). Ontvangen een tas ter waarde van €69,95. Voor eigen gebruik gehouden.