Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

10 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €494. Gemiddeld €49 per geschenk.
Ontvangen van het Verbond voor opheffing van het cannabisverbod het boek 'Weed of Wonder' ter waarde van €49,95.
Ontvangen van Daan Groenewoud het boek ‘Het stopzetten van KEI nader bezien. Een gordiaanse knoop?’ ter waarde van €39,50.
Ontvangen van Tobias van Gent het boek ‘Slag om de Schelde’ ter waarde van €49,95.
Ontvangen het boek 'Een kleine biografie van het straffen. Essays over herwaardering van schuld en boete' van Rinus Otte ter waarde van € 23,-.
Ontvangen het boek 'Postpakketjes van overzee. Gelegaliseerde kinderhandel in adoptie van kinderen uit Indonesië’ van Dewi Deijle ter waarde van € 18,50.
Ontvangen het boek van de auteur Irma Kokx: ‘ZVVEM, de paradox van een zwemdiploma. Bijna alles over leren zwemmen’ ter waarde van €23,95.
Ontvangen van de Vrije Universiteit Amsterdam voor het geven van een gastcollege aan studenten over de reclassering een boekenbon ter waarde van €50,-.
Ontvangen een boekenbon ter waarde van €75,- van Speeltuin Elckerlyc voor deelname aan en het houden van een toespraak op het symposium ter ere van het 25-jarig bestaan van Speeltuin Elckerlyc in Oss.
Ontvangen een mini-tafeltennistafel aangeboden door NOC*NSF en de NTTB (Nederlandse Tafeltennisbond) ter waarde van €115,-.
Ontvangen na een presentatie over de initiatiefwet bewegingsonderwijs op het congres van de KVLO (Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding) een VVV-cadeaubon ter waarde van €50, alsmede een schaal, handgemaakt, door mensen met een beperking.