Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

15 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €367. Gemiddeld €36 per geschenk.
Ontvangen van organisatie van het grootste dictee der Nederlandse taal een Dikke van Dale, pennenset Waterman, 5 koffiebekers De Morgen en 5 reisgidsen Trotter i.h.k.v. deelname aan het dictee. Voor eigen gebruik gehouden. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Georgische ambassaseur een fles witte wijn i.h.k.v. eindejaarswens voor eigen gebruik gehouden. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Weird Things Customers Say in Bookshops" van Jen Campbell ter waarde van €10,49.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Nederland" van Charlotte Dematons ter waarde van €24,50.
Ontvangen van het Voedingscentrum 2 exemplaren van het boek "53 recepten voor een gezonde bbq" in het kader van gezond/duurzaam eten ter waarde van €12,95. Eén exemplaar gehouden voor eigen gebruik, andere exemplaar geschonken.
Ontvangen van uitgeverij Luitingh-Sijthoff het boek "Een broze waarheid" van auteur John le Carré in het kader van de politieke achtergrond van het boek. De waarde is €19,95 en voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen tijdens een bezoek aan Georgië een fles wijn, een fles cognac met een sigaar erin, diverse boeken, 3 DVD’s van concerten in Batumi en 1 Ipod met afbeelding van het paleis van de president. Van alle geschenken is de waarde onbekend.
Ontvangen van dr. C.le Pair (auteur) het boek "De toekomst achter ons" ter waarde van €29,95. Geschonken aan archief PvdA.
Ontvangen een boek “Minderheidskabinet” van Willem Vermeend en Emile Bode ter waarde van €17,50. Voor eigen gebruik gehouden
Ontvangen de Parlementaire Agenda 2010 en een kortingsbon van 20% van Meddens. Waarde is onbekend. Bon weggegooid, agenda gehouden voor eigen gebruik.
Ontvangen van Marianne Thieme het boek 'Het gelijk van de dieren, het geluk van de mensen' ter waarde van €14,95.
Ontvangen de Parlementaire agenda met daarbij een cadeaubon van Meddens ter waarde van €100,--. De agenda is gehouden, de bon is teruggestuurd.
Ontvangen van Boom uitgevers Amsterdam drie boeken: Montesquieu, over de geest van de wetten (waarde €64,50); Mill over de vrijheid (waarde €18,50) en Pascal Bruckner, Tirannie van het berouw (€23,90), Totale waarde €106,90.
Ontvangen van de firma Oce het boek "Oce, van nature innovatief" ter waarde van ongeveer €30,--.
2 VIP-kaarten van MTV-Networks ontvangen voor de uitreiking van de TMF Awards op 1 april 2005. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.