Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

14 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €516. Gemiddeld €46 per geschenk.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Weird Things Customers Say in Bookshops" van Jen Campbell ter waarde van €10,49.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Nederland" van Charlotte Dematons ter waarde van €24,50.
Ontvangen van Stichting Philadelphia in het kader van 50-jarig bestaan een tulpenvaas. Geproduceerd en vormgegeven door Schoonhoven Keramiek en gedecoreerd door Janine Lokhorst naar een idee van Wendeline Sjouwerman. De waarde is onbekend.
Ontvangen een boek “Minderheidskabinet” van Willem Vermeend en Emile Bode ter waarde van €17,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Willemien Tromp-Battinga het boek "De kennis van toen; columns van Bart Tromp over de oorlog in Irak" in het kader van het uitkomen van het rapport van de commissie Davids met een waarde van €20,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Noud Köper het boek "Woekeren met ruimte, de inrichting van Nederland" ter informatie met een waarde van €20,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Oscar van Gelderen van Uitgeverij Lebowski in het kader van nieuw uitgekomen in Nederland het boek "Zeitoun" van de schrijver Dave Eggers ter waarde van € 22,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen de Parlementaire Agenda 2010 en een kortingsbon van 20% van Meddens. Waarde is onbekend. Bon retour, agenda gehouden voor eigen gebruik.
Ontvangen van dhr. Poot het boek "Doodzonde tegen de rechtstaat" van Jan Poot. Het boek is retour gezonden.
Ontvangen van Marianne Thieme het boek 'Het gelijk van de dieren, het geluk van de mensen' ter waarde van €14,95.
Ontvangen de Parlementaire agenda 2009 met daarbij een cadeaubon van Meddens ter waarde van €100,--. De agenda is gehouden, de bon is teruggestuurd.
Ontvangen van Boom uitgevers Amsterdam drie boeken: Montesquieu, over de geest van de wetten (waarde €64,50); Mill over de vrijheid (waarde €18,50) en Pascal Bruckner, Tirannie van het berouw (€23,90), Totale waarde €106,90.
Ontvangen van de uitgever Global Publishing te Istanbul het boek “Atlas of creation" van Harun Yahya. De geschatte waarde is €80,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Het boek "Dura Vermeer, ondernemen in de bouw" ontvangen van de Dura Vermeer Groep NV, ter waarde van €100,--.