Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

18 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €599. Gemiddeld €46 per geschenk.
Ontvangen van Welfare Tech als spreker tijdens een congres een bedrag ter waarde van €100,- in het kader van WHINN Week of Health and Innovation. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van het Top 2000 cafe een koptelefoon, handschoenen, een cd, een snoeptrommel en 2 toegangskaarten voor beeld & geluid ter waarde van €50,-. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van NS een OV kinderfiets ter waarde van €70,-. Retour aan NS.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Nederland" van Charlotte Dematons ter waarde van €24,50.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Weird Things Customers Say in Bookshops" van Jen Campbell ter waarde van €10,49.
Ontvangen van RTL een uitnodiging voor de première van de film "Het Diner". De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van RTL Nederland een uitnodiging voor de première van "Gooische vrouwen". De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden met introducee.
Ontvangen van RTL Nederland een uitnodiging voor de première van "Alle Tijd". De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van KWF Kankerbestrijding in het kader van Sta op tegen Kanker een uitnodiging voor een voetbalwedstrijd van PSV. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een boek “Minderheidskabinet” van Willem Vermeend en Emile Bode ter waarde van €17,50. Voor eigen gebruik gehouden
Ontvangen tijdens de uitzending van TMF een fles champagne ter waarde van €30,-- als prijs tijdens een quiz over alcoholgebruik onder jongeren, direct gebruikt met college S. Uitslag.
Ontvangen van Exodus een boekenbon ter waarde van €25,-- in het kader van deelname aan een debat over het gevangeniswezen. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van dhr. Poot het boek "Doodzonde tegen de rechtstaat" van Jan Poot. Het boek is retour gezonden.
Ontvangen van Heineken Nederland in het kader van verjaardag 6 flesjes bier bedrukt met een persoonlijke felicitatietekst ter waarde van €19,95. Weggeven aan collega's.
Ontvangen van Marianne Thieme het boek 'Het gelijk van de dieren, het geluk van de mensen' ter waarde van €14,95.
Ontvangen de Parlementaire agenda met daarbij een cadeaubon van Meddens ter waarde van €100,--. De agenda is gehouden, de bon is teruggestuurd.
Ontvangen van Boom uitgevers Amsterdam drie boeken: Montesquieu, over de geest van de wetten (waarde €64,50); Mill over de vrijheid (waarde €18,50) en Pascal Bruckner, Tirannie van het berouw (€23,90), Totale waarde €106,90.
Ontvangen van de firma Oce het boek "Oce, van nature innovatief" ter waarde van ongeveer €30,--.