Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

13 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €0. Gemiddeld €0 per geschenk.
Aanwezig geweest als spreker op uitnodiging van het ECP op het Diner Pensant met als thema "menselijke grip op algoritme". De waarde van het genoten diner is onbekend.
Aanwezig geweest als spreker op uitnodiging van de Provincie Zuid-Holland als onderdeel van het Prinsjesdagfestival inclusief een genoten lunch en een cadeau (bakje planten). De waarde is onbekend.
Ontvangen korting bij aankoop van kleding bij Gallery Tailors. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het Diner Pensant, aangeboden door ECP. De waarde is onbekend.
Ontvangen een rit in een Tesla van zijn woonplaats naar een VVD bijeenkomst. Een dag later een retourrit. De waarde is onbekend.
Aanwezig geweest bij een lunch op uitnodiging van de Duitse Ambassadeur met de Duitse contactgroep Benelux . De waarde is onbekend.
Ontvangen korting bij aankoop van kleding bij Munro Tailoring. De waarde is onbekend.
Ontvangen van directeur Grensinformatiepunt Eems Dollard Regio in Groningen, diverse boeken met betrekking tot de grensoverschrijdende samenwerking en een landkaart. De waarde is onbekend.
Aanwezig geweest met de contactgroep Duitsland bij een diner op uitnodiging van de Duitse Ambassadeur. De waarde is onbekend.
Aanwezig geweest met de contactgroep Frankrijk bij een diner op uitnodiging van de Franse Ambassadeur. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het diner als onderdeel van de conferentie ‘’the changing role of central banks in financial markets’’ op uitnodiging van De Nederlandse Bank. De waarde is onbekend.
Ontvangen twee kaartjes voor IDFA van Ad Toet. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het Aspergediner in Nieuwspoort, aangeboden door KNV. De waarde is onbekend.