Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

30 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €188. Gemiddeld €18 per geschenk.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Amsterdam, Geschiedenis van de meest vrijzinnige stad ter wereld" van auteur Russell Shorto ter waarde van €15,-. Geplaatst in bibliotheek Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van Lubos Blaha, Chairman Committee on European Affairs of the National Council of the Slovak Republic, een munt met opschrift. De waarde is onbekend. Geplaatst in het SP-rariteitenkabinet.
Ontvangen van Lubos Blaha, Chairman Committee on European Affairs of the National Council of the Slovak Republic, een blauwe stropdas. De waarde is onbekend. Bewaard voor eigen gebruik bij feestelijke gelegenheden.
Ontvangen van de auteur Wichert van Engelen het boek ‘Blauw bloed, opkomst en ondergang van de Postbank’. De waarde is onbekend. Geplaatst in bibliotheek Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van de Armeense president de Herdenkingsmunt 100 jaar Armeense genocide. De waarde is onbekend. Geschonken aan een nabestaande van de genocide op de Armeniërs.
Ontvangen van de auteur Dirk-Jan Keijser ter beoordeling het boek ‘Puinhopen van rechts’ ter waarde van €15,-. Geplaatst in bibliotheek van Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van de auteur Celal Altuntas het boek ‘Het is je zusje! Eermoord in Nederland’ ter waarde van €17,50. Gerecenseerd op www.harryvanbommel.nl. Geplaatst in bibliotheek van Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van secretaris-generaal van de Organization of American States de heer José Miguel Insulza het boek "The house of the Americas". De waarde is onbekend. Geplaatst in bibliotheek van Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van auteur Aad Kamsteeg het boek "Ooggetuige in Papua". De waarde is onbekend. Geplaatst in bibliotheek van Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van auteur Edwin Giltay het boek "De Doofpotgeneraal". De waarde is onbekend. Geplaatst in bibliotheek van Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van Paul Scheffer het boek 'De duizelingwekkende jaren' van Philipp Blom vanwege een presentatie tijdens een groepsbezoek. De waarde is onbekend. Het boek is geplaatst in de bibliotheek van Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van auteur Joost Niemöller het boek 'De doofpot deal' naar aanleiding van aanwezigheid bij de presentatie van het boek. De waarde is onbekend. Het boek is geplaatst in de bibliotheek van Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond een boekenbon voor de aanschaf van Thomas Piketty's 'Kapitaal in de 21ste eeuw' ter waarde van €35,-.
Ontvangen van Monique Smit de CD 'Kids top 20'. Ter waarde van €15,99. Geschonken aan negenjarige zoon Maurits.
Ontvangen van het Voedingscentrum 2 exemplaren van het boek '53 recepten voor een gezonde bbq' i.h.k.v. gezond/duurzaam eten ter waarde van € 12,95. Één exemplaar gehouden en andere exemplaar geschonken.
Ontvangen van uitgeverij Luitingh-Sijthoff het boek 'Een broze waarheid' van auteur John le Carré i.h.k.v. de politieke achtergrond van het boek. De waarde is €19,95 en voor eigen gebruik gehouden
Ontvangen de CD ‘lost heroes’ van jazz-muzikant Iiro Rantala van Finse commissie Europese Zaken. De waarde is onbekend. Geplaatst in muziekbibliotheek Werkgroep Buitenland SP
Ontvangen van Stichting Christenen voor Israël de DVD’s ‘de verre vrede’ en ‘zegen, vloek of toeval’. De waarde is onbekend. Geplaatst in DVD-collectie Werkgroep Buitenland SP
Ontvangen van Vereniging Oeigoeren Nederland een traditioneel Oeigoers hoofddeksel. De waarde is onbekend. Geplaatst in rariteitenkabinet SP
Ontvangen een boekenbon ter waarde van €25,- en 2 flessen wijn in verband met deelname debat SGP-jongeren Barneveld. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Edison Stichting 2 kaartjes voor Edison Pop 2013 op 11 februari 2013. De waarde is onbekend. Gebruikt voor bezoek aan prijsuitreiking
Ontvangen van de commissie Europese Zaken in Kroatië een stropdas. De waarde is onbekend. Voor eventueel eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van VVD en SP-afdelingen Diemen een fles Diemer Diep bier in verband met deelname aan een verkiezingsdebat. Geschonken aan de buren.
Ontvangen het boek “Minderheidskabinet” van Willem Vermeend en Emile Bode ter waarde van €17,50. Voor eigen gebruik gehouden
Ontvangen de Parlementaire Agenda 2010 en een kortingsbon van 20% van Meddens. De waarde is onbekend. Bon weggegooid, agenda gehouden voor eigen gebruik.
Ontvangen van dhr. Poot het boek "Doodzonde tegen de rechtstaat" van Jan Poot. De waarde is onbekend. Geplaatst in bibliotheek van Werkgroep Buitenland SP
Ontvangen van Marianne Thieme het boek 'Het gelijk van de dieren, het geluk van de mensen' ter waarde van €14,95. Geplaatst in bibliotheek Werkgroep Buitenland SP.
Ontvangen bij een werkbezoek aan Guantanamo Bay van commandant Mark Buzby een herdenkingspenning met inscriptie ‘safe, humane, care, custom’. De waarde is onbekend. Geplaatst in rariteitenkabinet SP.
Ontvangen bij een werkbezoek aan Time Media Group in Rotterdam een set met pen, brievenopener en vergrootglas. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen drie woordenboeken der Nederlandse taal en een pennenset na deelname aan het Groot Dictee der Nederlandse taal. Voor gemeenschappelijk gebruik gehouden.