Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

23 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €0. Gemiddeld €0 per geschenk.
Première "Willekes Goud", jubileumvoorstelling van Willeke Alberti, in het Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, op uitnodiging van "Princess" en de directie van Luxor, met echtgenote
Opening Gergiev Festival in De Doelen, Rotterdam op uitnodiging van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, met echtgenote
De Grote Atlas van Blaeu, ontvangen van de Nederlandse en Belgische Consulaire Vereniging, alsdank voor de ontvangst in de Tweede Kamer op 19 april 2006
Uitvoering Mattäus Passion op uitnodiging van Gemeente Leiden en Bachkoor Holland, in de Pieterskerk in Leiden, gevolgd door een lunch. Met echtgenote.
Twintig CD's met klassieke muziek van Dagblad De Telegraaf t.g.v. het afscheid van hoofdredacteur Olde Kater.
Bezoek aan Rembrandt-Caravaggio tentoonstelling in het Van Goghmuseum, Amsterdam, gevolg door diner, op uitnodiging van Directie Shell International. Met echtgenote.
"Night of the Stars", benefietdiner ten behoeve van "Fulbrightbeurzen" in het Kurhaus, Scheveningen, op uitnodiging van de Holland America Friendship Foundation.
Galadiner in Ridderzaal (400-jarige betrekkingen Nederland-Australië), met echtgenote, uitnodiging van ambassadeur Australië. Ontvangen: Delftsblauw bord, twee flessen Australische wijn, een boek over betrekkingen Nederland-Australië en een kompas
"Siemens diner", jaarlijks diner op uitnodiging van Directie Siemens Nederland NV in het kantoor van Siemens.
Een verzameling van acht CD's, ontvangen van de Managing Director van Putumayo World Music.
Een paar manchetknopen, ontvangen van de directie van Hotel Des Indes bij de heropening van Hotel Des Indes te den Haag.
Première musical "Beauty and the Beast" in Koninklijk Theater Carré Amsterdam, met echtgenote, op uitnodiging van Joop van den Ende Theaterproducties en van de directie van Koninklijk Theater Carré Amsterdam.
Première Chinees Staatscircus in theater Carré Amsterdam, op uitnodiging directie Carré, met echtgenote
Concert Concertgebouworkest onder leiding van de Letse dirigent Mariss Jansons, op uitnodiging van de ambassadeur van Letland, met echtgenote.
"De ondergang" door Dr. J. Presser, ontvangen van het CIDI.
"Een onwrikbaar geloof in rechtvaardigheid", de biografie van Aletta Jacobs, ontvangen van de schrijfster Mineke Bosch
Première: "Wie is er bang voor Virginia Woolf" in het Onafhankelijk Toneel Theater te Rotterdam op uitnodiging OT, met echtgenote.
Mattheus Passion in de Pieterskerk te Leiden, op uitnodiging Gemeentebestuur Leiden en Bachkoor Holland, met echtgenote.
Bezoek aan TEFAF (Europese kunstbeurs) te Maastricht, met echtgenote, op uitnodiging van MECC (Expositiecentrum Maastricht).
Finale ABN AMRO tennistoernooi, met lunch, op uitnodiging van de Raad van Bestuur ABN AMRO. Voor 2 personen.
"Night of the Stars", benefietdiner in het Kurhaus, Scheveningen, op uitnodiging van de Amerikaanse ambassadeur.
Première ballet "Don Giovanni"in Muziektheater Amsterdam, op uitnodiging van de Raad van Bestuur ING, met echtgenote.
"Siemens diner", jaarlijks diner op uitnodiging van Directie Siemens Nederland NV in het kantoor van Siemens.