Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

10 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €1140. Gemiddeld €142 per geschenk.
Ontvangen een boek “Minderheidskabinet” van Willem Vermeend en Emile Bode ter waarde van €17,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de Stichting Nederlandse Veteranendag het boek "Oorlogen en vredesmissies. Ervaringen van Nederlandse veteranen 1940-2010". De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de Uitgeverij Contact het boek "Het land is moe" van Tony Judt ter waarde van €19,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de Stichting STOOM €135,-- voor het houden van een spreekbeurt. Dit bedrag is rechtstreeks overgemaakt naar de Oxfam-Novib.
Ontvangen van dhr. Poot het boek "Doodzonde tegen de rechtstaat" van Jan Poot. Het boek is retour gezonden.
Ontvangen van Bruggink Communicatie Support €150,-- in het kader van deelname aan een debat over de gezondheidszorg. Het geld is op 6 oktober 2009 overgemaakt naar Oxfam-Novib.
Ontvangen van de TiasMimbas Business School van Tilburg een bedrag van €600,-- voor het houden van een gastcollege. Het bedrag is door de organisatie overgemaakt naar Oxfam-Novib te Den Haag.
Ontvangen van Marianne Thieme het boek 'Het gelijk van de dieren, het geluk van de mensen' ter waarde van €14,95.
Ontvangen de Parlementaire agenda 2009 met daarbij een cadeaubon van Meddens ter waarde van €100,--. De agenda is gehouden, de bon is teruggestuurd.
Ontvangen van The Boston Consulting Group 2 concertenkaarten ter waarde van €103,-- per kaartje voor het Beethovenconcert in het Concertgebouw te Amsterdam. Voor eigen gebruik gehouden.