Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

15 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €84. Gemiddeld €28 per geschenk.
Ontvangen van Uitgeverij Noordhoff de 56e editie van de Bosatlas. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Jinke Hesterman het boek "Dierenwelzijn – de wet en natuurlijk gedrag" van Jinke Hesterman. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de TeldersStichting het boek "Verschil moet er zijn" van Fleur de Beaufort, Patrich van Schie en Marcel Wissenburg (red.). De waarde is onbekend.
Ontvangen van Dick Bijl het boek "Pandemische chaos" van Dick Bijl ter waarde van €24,99 euro.
Ontvangen 2 boeken ‘van autisme tot Borderline, maar nooit écht gezien’ van Yuna Timmermans. De waarde is €24,99 per boek.
Ontvangen het boek ‘Toekomst scheppen in tijden van corona’ van John Hogervorst en Rolf van Velthoven. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Raad voor Volksgezondheid & Samenleving een tasje met drie boeken. De waarde is onbekend.
Ontvangen het boek ‘Weed of Wonder’ van Hash Marihuana & Hemp Museum. De waarde is €34,50.
Ontvangen van Job Frans Zwat – de Vries het boek "Hoe onze weilanden onleefbaar werden voor de weidevogels (het dode grond dossier)" van Job Frans Zwat – de Vries. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de initiatiefnemers van de diervriendelijke parlementaire BBQ 2021 een pakket met eten en drinken. De waarde is onbekend.
Ontvangen van Senna Maatoug (GroenLinks) een Notebook. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Nederlandse bierbrouwers een bierpakket. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Raad voor het Openbaar Bestuur het boek "Doen durven of de waarheid? Democratie in digitale tijden" van Jeroen de Ridder, Rens Vliegenthart en Jasper Zuure. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het Interprovinciaal Overleg (IPO) een vogelhuisje en Tony’s Chocolonely’s chocolade-eitjes. De waarde is onbekend. 20 april 2021.
Ontvangen van de Gemeente Groningen een houten puzzel van de Martinitoren. De waarde is onbekend.