Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

7 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €257. Gemiddeld €85 per geschenk.
Ontvangen van het Nationaal Ballet twee kaartjes voor de première van Het Zwanenmeer. Voor eigen gebruik gehouden en de waarde is onbekend.
Ontvangen van het Nederlands Danstheater twee kaartjes voor de première Saisonnier ter waarde van €85,-. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van het Nationaal Ballet/Nationale Opera&Ballet een kaartje voor de première In the Future door de Junior Company. Voor eigen gebruik gehouden en de waarde is onbekend.
Ontvangen van het Fonds Podiumkunsten twee kaartjes voor de uitreiking van de Nederlandse Muziekprijs. Voor eigen gebruik gehouden en de waarde is onbekend.
Ontvangen twee kaartjes voor de première van La Traviata in het Wilminktheater Enschede van de Nederlandse Reisopera. Voor eigen gebruik gehouden en de waarde is onbekend.
Ontvangen twee kaartjes voor de opening van het festival Oude Muziek met een totale waarde van €78,-. Gehouden voor eigen gebruik.
Ontvangen van het Nationale Ballet twee kaartjes voor de voorstelling Shostakovich Trilogy met een totale waarde van €94,-. Gehouden voor eigen gebruik.