Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

35 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €80. Gemiddeld €40 per geschenk.
Ontvangen van de Vereniging Chinese Aziatische horeca ondernemers (VCHO) een diner. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het Wilddiner in Nieuwspoort op uitnodiging van de provincie Limburg. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de provincie Limburg twee tickets voor een concert van André Rieu op 11 juli 2019 te Maastricht. De waarde per kaart is onbekend.
Deelgenomen op uitnodiging van Provincie Limburg aan het Aspergediner in Nieuwspoort. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging van Crossroads Limburg voor het Aspergediner te Venlo. De waarde is onbekend.
Ontvangen op uitnodiging van de Provincie Limburg twee kaarten voor The European Fine Art Fair (TEFAF) in het MECC Maastricht ter waarde van €40,- per kaart.
Deelgenomen aan het Wilddiner in Nieuwspoort op uitnodiging van de provincie Limburg. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Regio-Achterhoek een uitnodiging voor het 6e Achterhoeks Lentediner in Nieuwspoort. De waarde is onbekend.
Ontvangen op uitnodiging van de gemeente Weert: Graaf van Horne de Musical inclusief buffet op 11 mei 2018. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging van de provincie Limburg voor het Aspergediner in Venlo op 12 april 2018. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Provincie Limburg 2 toegangskaarten voor de Tefaf Maastricht 2018 ter waarde van €40,- per kaart. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een uitnodiging van de provincie Limburg voor het Aspergediner in Nieuwspoort op 18 april 2018. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan een diner bij de Duitse Ambassade met contactgroep Duitsland. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het dinerprogramma op uitnodiging van de provincie Fryslân ter gelegenheid van LF2018. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het Wilddiner in Nieuwspoort. De waarde is onbekend.
Ontvangen van het college van de Gemeente Heerlen een uitnodiging voor 2 personen voor de opening van Cultura Nova inclusief diner. De waarde is onbekend.
Ontvangen op uitnodiging van de gemeente Kerkrade twee kaarten voor de opening van het WMC (Wereld Muziek Concours). De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging van de provincie Limburg voor het Aspergediner 2017 in Nieuwspoort. De waarde is onbekend.
Ontvangen van gedeputeerde Economie & Kennisinfrastructuur Provincie Limburg 2 toegangskaarten voor Tefaf 2017 Maastricht. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een uitnodiging van Provincie Limburg voor 2 personen aan theatervoorstelling “Het geluk/gelijk van Limburg” in Amsterdam inclusief diner. Aanvaard, maar geen gebruik van gemaakt i.v.m. Kamerverplichting.
Ontvangen van de VNG, IPO en de Unie van Waterschappen een uitnodiging voor het Bestuursdiner in de Nieuwe Kerk te Den Haag. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de gemeente Beesel en de Stichting Draaksteken een uitnodiging voor de voorstelling van "Draaksteken" inclusief ontvangst vooraf, inclusief partner. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de gemeente Brunssum een uitnodiging voor de openingsavond van de Worldfestival Parade inclusief diner, met partner. De waarde is onbekend.
Ontvangen tijdens een werkbezoek aan Bonnefanten museum Maastricht een boek over de Neutelings collectie ter waarde van ongeveer 30 euro.
Ontvangen tijdens een werkbezoek aan Bonnefanten museum Maastricht een plastic opblaas beertje Grayson Perry. De waarde is onbekend.
Ontvangen tijdens een werkbezoek aan Bonnefanten museum Maastricht een boek over werken van Grayson Perry ter waarde van ongeveer 30 euro.
Deelgenomen aan het Aspergediner Nieuwspoort op uitnodiging van de provincie Limburg. De waarde is onbekend.
Ontvangen als dank voor ontvangst van de gemeente Beek in de Tweede Kamer een etentje in Nieuwspoort ter afsluiting van het groepsbezoek. De waarde is onbekend.
Ontvangen als dank voor ontvangst van de gemeente Beek in de Tweede Kamer een digitale fotolijst met foto’s van de gemeente Beek. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van gedeputeerde Economie & Kennisinfrastructuur Provincie Limburg 2 toegangskaarten voor Tefaf 2016 Maastricht. De waarde is niet vermeld op de invitation. Voor eigen gebruik gehouden.
Deelgenomen aan het Overijssels diner op uitnodiging van de Provincie Overijssel. De waarde is onbekend.
Ontvangen naar aanleiding van een receptie 40 jarig jubileum VVD Gennep te kasteel Heijen van de eigenaar van Kasteel Heijen het boek 'Peter Roovers, een decor voor de samenleving'. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een uitnodiging voor een netwerkbijeenkomst bij Moulin Blues (bluesfestival) te Ospel, met partner, van de burgemeester van gemeente Nederweert. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging van de provincie Limburg voor het diner 'de Aspergerie' in Villa Flora te Venlo, met partner. De waarde is onbekend.
Ontvangen een uitnodiging van de provincie Limburg voor het Aspergediner Nieuwspoort. De waarde is onbekend.