Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

48 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €706. Gemiddeld €30 per geschenk.
Ontvangen van Wolters Kluwer/ G. Karapetian het boek "Morganatisch burgerschap" van Mr. G. Karapetian. De waarde is onbekend. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Elsevier weekblad het boek "Haagse bespiegelingen" van Bert van Braak. De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Preuvemint Maastricht op uitnodiging van de Provincie Limburg. De waarde is onbekend.
Ontvangen 3 toegangskaarten voor Binckbanktour Den Haag. De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Kruikenconcert op uitnodiging van College van B&W Tilburg. De waarde is onbekend.
Bijgewoond Engeland-Spanje met vrouwelijke bestuurders van Brabant op uitnodiging van de wethouders van Breda. De waarde is onbekend.
Bijgewoond België-Nederland op uitnodiging van college B&W Tilburg. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan een werkbezoek aan de Beekse Bergen dierentuin en aansluitend een bezoek aan het park met twee personen. De waarde is onbekend.
Bijgewoond een etentje met Bredase Kamerleden en het college van B&W Breda in de Stadstuin Ginneken. De waarde is onbekend.
Ontvangen 2 toegangskaarten voor Pinkpop op uitnodiging van de provincie Limburg. De waarde was 95 euro per stuk.
Ontvangen van RTL een toegangskaart/dinerbuffet t.b.v. Carré partijleidersdebat, ter waarde van €100,-. Voor eigen gebruik gehouden.
Bijgewoond Tilburg culinair op uitnodiging van het College van B&W Tilburg. De waarde is onbekend.
Ontvangen 2 kaarten voor de wedstrijd NAC op uitnodiging van het College van B&W Breda met Bredase Kamerleden. De waarde is onbekend.
Bijgewoond Outdoor Brabant op uitnodiging van het college van B&W Breda. De waarde is onbekend.
Bijgewoond het Kruikenconcert op uitnodiging van het College van B&W Tilburg. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Weird Things Customers Say in Bookshops" van Jen Campbell ter waarde van €10,49.
Ontvangen van de Koninklijke Boekverkopersbond het boek "Nederland" van Charlotte Dematons ter waarde van €24,50.
Ontvangen van Rai vereniging in het kader van verjaardag een VIPWarmer en ‘L Cotes de Gascogne (wijn) ter waarde van ongeveeer €30,-. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Pharos uitgevers het boek "De succes crisis" in het kader van aanbieding van de eerste 150 exemplaren aan bekende Nederlanders (Kamerleden) ter waarde van €17,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van het Voedingscentrum het boek "53 recepten voor een gezondere bbq" in het kader van gezond eten ter waarde van €12,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Marianne Thieme het boek "Méér" in het kader van het standpunt van de Partij voor de Dieren ter waarde van €14,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Calbona Uitgeverij het boek "De dood bestaat niet". Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Adjiedj Bakas het boek "De toekomst van gezondheid" in het kader van goedkoper maken van de zorg ter waarde van €24,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Suzanne de Rooij het boek "De hbo-jurist, kans of bedreiging" ter waarde van €27,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van uitgeverij Kluwer, a Wolters Kluwer het business, het boek "Duurzaam Denken Doen" ter waarde van €15,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren het boek "Sea the Truth". De waarde is onbekend en voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Piet Adriaanse het boek "Principes, rechten en plichten" ter waarde van €29,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Adjiedj Bakas het boek "Het einde van de privacy" ter waarde van €22,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Uitgeverij Atlas Contact het boek "Doe eens normaal man" ter waarde €14,95 in het kader van de formatieperiode 2012. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van C.Le Pair het boek "De toekomst achter ons" geschonken door de auteur ter waarde van €29,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Juridische Hogeschool Avans-Fontys een boekenbon ter waarde van €25,- in het kader van deelname aan de adviesraad. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van John le Carre (auteur) het boek "Een broze waarheid" ter waarde van €19,95. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van uitgeverij De Bezige Bij het boek "Moeten wij van elkaar houden" ter waarde van €15,90 op verzoek van Alexander Pechtold. Voor eigen gebruik gehouden.
Bijgewoond het Kruikenconcert op uitnodiging van het College van B&W van Tilburg. De waarde is onbekend.
Ontvangen 2 kaarten voor Dutch Valley eerste editie op uitnodiging van Buma/Stemra. De waarde is onbekend.
Deelgenomen aan het Brabantse droom netwerkevent van de provincie Brabant inclusief bezoek aan park met familie (3 personen). De waarde is onbekend .
Ontvangen de film “Sicko” van Micheal Moore ter waarde van €11,99 als kerstgeschenk/overweging zorg. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen een boek “Minderheidskabinet” van Willem Vermeend en Emile Bode ter waarde van €17,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen het boek "De Driehoeksverhouding in het strafrechtelijk vooronderzoek" door P.P.J. van der Meij ter waarde van €79,50.
Ontvangen een tonnetje met noodpakket van DENK VOORUIT in het kader van rampenbestrijding ter waarde van €79,95.
Ontvangen van de Juridische Hogeschool Avans-Fontys in Tilburg een boekenbon ter waarde van €50,-- als bedankje voor deelname aan de adviesraad van de school. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van dhr. Poot het boek "Doodzonde tegen de rechtstaat" van Jan Poot. Het boek is retour gezonden.
Bijgewoond het Chassé Carnavals concert op uitnodiging van het College van B&W van Breda. De waarde is onbekend.
Bijgewoond de TT van Assen op uitnodiging van het College van B&W van Assen inclusief rondleiding veiligheid en netwerkevent. De waarde is onbekend.
Ontvangen van de firma Oce het boek "Oce, van nature innovatief" ter waarde van ongeveer €30,--.
Bijgewoond de Brabantse dag te Heeze op uitnodiging van het College van B&W. De waarde is onbekend.
Bijgewoond de wedstrijd Willem II-Ajax bijgewoond op uitnodiging van het College B&W Tilburg ter kennismaking met Brabantse Kamerleden. De waarde is onbekend.
Deelname aan het Chasse Gala op uitnodiging van het College van B&W Breda. De waarde is onbekend.