Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

18 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €1230. Gemiddeld €82 per geschenk.
Ontvangen 2 kaarten van de KNVB (veiligheidscoördinatie) voor een diner in het PSV-stadion met aansluitend het bijwonen van de wedstrijd PSV-PEC Zwolle. De waarde is onbekend.
Ontvangen 2 kaarten van het College van B&W Enschede voor een diner in het Grolsch Veste met aansluitend het bijwonen van de wedstrijd FC Twente-PEC Zwolle. De waarde is onbekend.
Ontvangen €75,- en een bos bloemen voor het houden van een spreekbeurt voor de Gereformeerde Bijbelstudiebond.
Ontvangen een hotelovernachting in Maastricht (de waarde is niet bekend) en een Bijbel in Gewone Taal ter waarde van €28,50.
Ontvangen voor het houden van een spreekbeurt op de Mannendag Leger des Heils in Lunteren een VVV-bon ter waarde van €50,- en een bos bloemen.
Ontvangen van het landelijk bestuur van de ChristenUnie een dinerbon ter waarde van €100,-.
Ontvangen 2 kaarten van de gemeente Leiden en het bestuur Bachkoor Holland voor de uitvoering Mattheus Passion te Leiden (à €105,--)
Ontvangen van de Commissaris van de Koningin van de provincie Fryslân 2 kaarten voor het bijwonen van de bekerwedstrijd SC Heerenveen- PSV.
Ontvangen van de gemeente Zwolle een uitnodiging voor een ballonvaart tijdens Ballon Fiësta. Geschatte waarde ongeveer €135,--.
Ontvangen voor het houden van een spreekbeurt voor de afdeling van de Bond tegen het Vloeken in Rouveen een krentenwegge en €70,--
Ontvangen 2 kaarten van de gemeente Leiden en het bestuur Bachkoor Holland voor de uitvoering Mattheus Passion te Leiden (à €90,--)
Ontvangen voor het houden van een spreekbeurt voor ChristenUnie Velsen €50,-- aan boekenbonnen en bloemen.
Ontvangen van Boom uitgevers Amsterdam drie boeken: Montesquieu, over de geest van de wetten (waarde €64,50); Mill over de vrijheid (waarde €18,50) en Pascal Bruckner, Tirannie van het berouw (€23,90), Totale waarde €106,90.
Ontvangen €50,-- aan boekenbonnen voor bijdrage aan een boekpresentatie van uitgeverij Kok Kampen tijdens de Lees & Luisterbeurs in Zwolle.
Ontvangen van de NOS 2 kaarten voor de wedstrijd PSV - Fiorentina. De kosten worden geschat op €75,-- per persoon.
Ontvangen voor het houden van een spreekbeurt voor de Bosrandclub te Wekerom €110,--.
Ontvangen 2 toegangskaarten voor de Matthaus Passion te Leiden (à €85,--) op uitnodiging van de gemeente Leiden en Bachkoor Holland.
Voor een bijdrage aan een conferentie over maatschappelijke verantwoordelijkheid van scholen, georganiseerd door Content te Nunspeet: €100,-- aan boekenbonnen en bloemen.