Geschenken aan Kamerleden

Omschrijving
Partij
Soort
Persoon

26 geschenken gevonden met een totaal bedrag van €1326. Gemiddeld €82 per geschenk.
Ontvangen van de Kamer van Koophandel in het kader van het ondernemersgala 2010/Warchild een luxe 5-gangendiner met passend wijnarrangement in het Atrium van het Stadshuis Den Haag. Waarde is onbekend.
Ontvangen van IPO een bestuursdiner op het Kasteel Oud Wassenaar. Waarde is onbekend.
Ontvangen de Parlementaire Agenda 2010 en een kortingsbon van 20% van Meddens. Waarde is onbekend. Bon en agenda retour.
Ontvangen van dhr. Poot het boek "Doodzonde tegen de rechtstaat" van Jan Poot. Het boek is retour gezonden.
Ontvangen twee boeken: "India and then Netherlands, Changing Images: Lasting visions" en "Taj Mahal-Raghu Rai" van de Indiaanse delegatie in het kader van het komende werkbezoek van een delegatie van de vaste commissie voor Economische Zaken aan India.
Ontvangen van Integraal Kankercentrum Amsterdam, Plesmanlaan 125 het boek “Bekend met Kanker” van Willem van benthem ter waarde van €30,-- en irischeques ter waarde van €30,-- in het kader van haar bijdrage aan de conferentie.
Boek en bonnen voor eigen gebruik gehouden
Ontvangst bij de Military 2009 te Boekelo samen met partner door de gemeente Enschede in het kader van een regiowerkbezoek. Waarde ontvangst is onbekend.
Ontvangen van de voetbalvereniging Quick'20 in het kader van een regiowerkbezoek 2 kaartjes voor de voetbalwedstrijd Quick'20 - Joure. Waarde is onbekend.
Ontvangen van het MGMC het boek “Het kan Wel! Bestuurlijk onderhandelen voor een duurzaam resultaat” ter waarde van €27,50.
Ontvangen het boek "Hé dokter, word wakker"van auteur U.E. Nefertiti ter waarde van €27,50. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de Rijnlandse molenstichting in het kader van het 50-jarig bestaan van de stichting het boek "Geef ons de ruimte ter waarde van €35,--.
Aangeboden door de provincie Limburg het diner Pensant "Den Haag proeft Limburg" te Nieuwspoort
Ontvangen van de gemeente Hengelo 2 kaarten voor de FBK-games Hengelo in het kader van het 27e internationale atletiekfestijn. Waarde is onbekend
Ontvangen van Marianne Thieme het boek 'Het gelijk van de dieren, het geluk van de mensen' ter waarde van €14,95.
Ontvangen de Parlementaire agenda met daarbij een cadeaubon van Meddens ter waarde van €100,--. De agenda is gehouden, de bon is teruggestuurd.
Ontvangen van Boom uitgevers Amsterdam drie boeken: Montesquieu, over de geest van de wetten (waarde €64,50); Mill over de vrijheid (waarde €18,50) en Pascal Bruckner, Tirannie van het berouw (€23,90), Totale waarde €106,90.
Ontvangen 2 entreekaarten ter waarde van €150,-- elk (totale waarde €300,--) van de gemeente Assen voor de TT.
Ontvangen tijdens een werkbezoek aan Arbouw Enschede een luxe lederen schrijfmap ter waarde van €50,--.
Ontvangen van de firma Oce het boek "Oce, van nature innovatief" ter waarde van ongeveer €30,--.
Ontvangen van de provincie Overijssel een ballonvaart ter waarde van €180,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van Agfra Holding in Enschede een toegangskaart voor een concert van het Orkest van het Oosten op Landgoed de Wilmersberg in de Lutte. De waarde van deze kaart is circa €100,--. Voor eigen gebruik gehouden.
Het boek "Dura Vermeer, ondernemen in de bouw" ontvangen van de Dura Vermeer Groep NV, ter waarde van €100,--.
Boekenbonnen ter waarde van €75,-- van de Bestuursacademie Nederland voor een gastoptreden bij de leergang Beleidskunde. De bonnen zijn voor eigen gebruik gehouden.
Ontvangen van de PvdA-afdeling Slagharen in het kader van een werkbezoek t.b.v. de campagne 3 vrijkaarten voor Ponypark Slagharen. De kaarten hebben een totale waarde van €75,-- en zijn voor eigen gebruik gehouden.
2 Vrijkaarten inclusief eetarrangementen van Thales FBK-Games in het kader van de 24e editie van de Thales FBK-Games. De kaarten vertegenwoordigen een waarde van €75,-- per persoon en zijn voor eigen gebruik aangewend.